Head Oblivion 94 2023

389,00 

Head Oblivion 94 on astetta leveämpi, hurjan monipuolinen ja ketterä parkki/allmountain suksi. Suksen ISS teknologian ansiosta värinät ovat eilistä päivää ja ländäykset nautinnollisia.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_266984 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Head Oblivion 94 on astetta leveämpi, hurjan monipuolinen ja ketterä parkki/allmountain suksi. Suksen ISS teknologian ansiosta värinät ovat eilistä päivää ja ländäykset nautinnollisia. PNP Rocker profiili tekee sukesta monipuolisen niin hyppyjen, reilien kuin pienien offareiden kikkailuun. 94mm keskileveys ja suhteellisen rauhallinen leikkaus tekee suksesta myös loistavan valinnan, mikäli haluat hieman leikkisämmän allmountain suksen allesi.

Oblivion 94 on selkeästi löysempi ja “kikkailtavampi” suksi, verrattuna pikkuveljiinsä 84 ja 79 Oblivioneihin. Suksi on keskeltä kuitenkin varsin jämäkkä, minkä tuntee vauhdikkaassa leikkaavassa käännöksessä, taikka ison hypyn alastulossa.

Kestävän puuytimen ja Tuff-Wall sivuvallien aniosta nämä voi olla ykkös suksesi vielä monta vuotta eteenpäin!

  • PNP Rocker
  • Tuff-Wall Sidewall
  • ISS vaimennusteknologia
  • Puuydin
  • UHM-C erittäin nopea pohjamateriaali

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.

Lisätiedot

Malli

163 cm, 170 cm, 177 cm, 184 cm

Pituus (cm)170177184
Leveys kärki (mm)--128
Leveys keski (mm)--94
Leveys kanta (mm)--118
Kääntösäde (m)--22.5