Head Kore Tour 99 2023

Head Kore Tour 99 on varsin monipuolinen ja varmatoiminen randosuksi, missä on käytetty Kore sarjan varmatoimisia ominaisuuksia. Näillä suksilla voit yhtenä päivänä nauttia mukavasta randoreissusta ja seuraavana päivänä mennä tykittelemään kevätloskaa rinteeseen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1003 Osastot: , ,

Kuvaus

Head Kore Tour 99 on osa Head:in uutta Kore Tour sarjaa, minkä ideana on tarjota tunnettuja Kore sarjan suksia selkeästi kevyemmässä painoluokassa. Tour sarja seuraa profiileiltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin pitkälti normaalin Kore sarjan suksia. Suurin ero normaalin- ja Tour sarjan Kore suksissa löytyy suksien rakenteista.

Kore Tour 99 suksi on rakennettu pitäen matalan painon tärkeänä prioriteettinä. Kevytpainoinen Hybrid Core koostuu karubasta ja poppelista. Karuba antaa sukselle loistavasti kimmoisuutta ja kevyen painon ja poppeli pitää huolen vakaudesta ja varmasta laskutuntumasta. Hybrid Core:a on vahvistettu kahdella hiilikuitulaminaatilla, mitkä tehostavat entisestään kimmoisuutta ja kiertojäykkyyttä. Kärkien ja kantojen läpättämisen ehkäisemiseksi niihin on laitettu Graphene insertit, mitkä rauhoittavat kärkien ja kantojen värinää/läpättämistä kovemmassa vauhdissa.

99mm keskileveyden myötä suksen profiilia on hiottu toimimaan täydellisesti monipuolisessa all-mountain käytössä kuin offarilla. Leveys toimii mukavasti Suomen offareilla mutta myös kovalla rinteellä. Leveys asettuu kultaiseen keskitiehen, minkä myötä tämä suksi voi olla sinun yhden suksiparin ihme. Tour sarjan suksiin on lisätty aavistuksen rokkeria kärkiin ja kantoihin, jotta pehmeän lumen ominaisuudet olisivat vielä paremmat.

Tour 99 on varsin monipuolinen ja varmatoiminen randosuksi, missä on käytetty Kore sarjan varmatoimisia ominaisuuksia. Näillä suksilla voit yhtenä päivänä nauttia mukavasta randoreissusta ja seuraavana päivänä mennä tykittelemään kevätloskaa rinteeseen.

Ominaisuudet
  • Leveys: 99mm
  • Paino: 1690g /177cm
  • Karuba/Poppeli Hybrid Core
  • Graphene
  • Multilayer-Carbon Sandwich Cap Construction

Lisätiedot

Malli

177 cm

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.