Head Kore 97 W 2023

599,00 

Head Kore 97 W on loistava vaihtoehto monipuoliseen all-mountain- ja vapaalaskukäyttöön. Kevyt, jäykkä ja todella responsiivinen suksi kokeneemmalle laskettelijalle. 97mm versio on yksi monipuolisimmista vaihtoehdoista laskijalle, joka haluaa yhden parin millä pärjää niin Suomen rinteissä kuin Alpeilla.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1008 Osastot: , , ,

Kuvaus

Head Kore 97 W on loistava vaihtoehto monipuoliseen all-mountain- ja vapaalaskukäyttöön. Kevyt, jäykkä ja todella responsiivinen suksi kokeneemmalle laskettelijalle. 97mm versio on yksi monipuolisimmista vaihtoehdoista laskijalle, joka haluaa yhden parin millä pärjää niin Suomen rinteissä kuin Alpeilla. Kyseisellä suksella voit tykitellä vauhdikkaita leikkaavia käännöksiä kovalla rinteellä ja sopivan lumen sattuessa käydä pöllyttämässä puuteria puiden välissä.

Suksi kätkee sisälleen karuba ja poppeli hybrid core puuytimen mikä on vahvistettu kahdella hiilikuitulaminaatilla. Tämä kombinaatio antaa sukselle todella hyvän vakauden ja kiertojäykkyyden, kuitenkin säilyttäen eloisan tuntuman. Suksen lyhyt kääntösäde mahdollistaa hämmentävän nopeat leikkaukset ja leikkisän suksituntuman. Jäykkyyden myötä suksi myös vaatii hieman enemmän laskijalta, jotta suksen leikkaus pääsee näyttämään todellisen muotonsa.

Ominaisuudet
  • Leveys: 97mm
  • Paino: 1640g /170cm
  • Multilayer-Carbon Sandwich Cap Construction
  • KARUBA-POPLAR Light Weight Wood Core
  • Graphene

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.

Lisätiedot

Malli

156 cm, 163 cm, 170 cm

Pituus (cm)170
Leveys kärki (mm)131
Leveys keski (mm)97
Leveys kanta (mm)118
Kääntösäde (m)15,3