Head Kore 120 GW 2023

519,00 

Head Kore 120 GW on loistava monovalinta monipuoliselle laskijalle, joka haluaa suorituskykyisen monon vaihteleviin olosuhteisiin/laskuihin. Uusi rakenne/muotoilu 100mm lestillä ja täysin uudella sisäkengellä perustuu Formula sarjan suorituskykyiseen mutta mukavaan istuvuuteen.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP924 Osastot: , ,

Kuvaus

Head Kore 120 GW on loistava monovalinta monipuoliselle laskijalle, joka haluaa suorituskykyisen monon vaihteleviin olosuhteisiin/laskuihin. Uusi rakenne/muotoilu 100mm lestillä ja täysin uudella sisäkengellä perustuu Formula sarjan suorituskykyiseen mutta mukavaan istuvuuteen. Päivitetty ski/walk-mekanismi antaa varrelle yli 50˚ liikkuvuuden walk-modessa.

Valmiiksi “muotoiltu” KORE Pro Perfect Fit Liner tarjoaa loistavaa tarkkuutta ja mukavuutta laskijalle. Jämäkällä 53mm leveällä powerstrapillä saat varren yläosan pysymään varsin hyvin paketissa.

Ominaisuudet
  • Paino: ~1600g /26.5
  • Flex: 120
  • Säädettävä varren etukallistus (9˚ tai 16˚)
  • 50˚ varren liikkuvuus Walk-modessa
  • GripWalk pohja

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.

Lisätiedot

Malli

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5