Giro Crue Green

Giro Crue on lasten/nuorten turvallinen, helppokäyttöinen ja turvallinen laskettelukypärä. Kypärässä on hyvä ventilaatio minkä ansiosta lämpötila pysyy kypärän sisällä mukavana, kelistä riippumatta.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_474289 Osastot: , ,

Kuvaus

Giro Crue on lasten/nuorten turvallinen, helppokäyttöinen ja turvallinen laskettelukypärä. Kypärässä on hyvä ventilaatio minkä ansiosta lämpötila pysyy kypärän sisällä mukavana, kelistä riippumatta. Kypärän takaosasta löytyvän säätömekanismin myötä kypärän istuvuutta pystyy säätämään juuri oman päähän istuvaksi.

Ominaisuudet

  • ABS Hard Shell construction
  • In Form Fit System
  • Hyvä ventilaatio
  • Ventilaatioaukot laseille
  • Irroitettava lasien pidike
  • Irroitettavat “korvien suojat”

Lisätiedot

Malli

S (52-55.5 cm, XS (48.5-52cm

Brand

Giro

Giro on kypärien ja lasien valmitukseen keskittynyt yritys. Eritys valmistaa tuotteita niin lasketteluun kuin pyöräilyyn. Yrityksellä on historiaa jo reilut 30 vuotta. Giro on kaikkien kolmen vuosikymmen ajan pysynyt tuotekehityksessä mukana ja uusia tuotteita putkahtelee vuosittain. Giron talvimallisto on laaja. Kypäriä ja laseja löytyy jokaiselle laskijalle. Löytyy tuotteita vapaalaskuun, kisalaskuun, freestyle puolelle, naisille ja lapsille. Giron tuotteita näkyy kiitettävästi huippulaskijoiden käytössä. Suomalaisista esimerkiksi lumilautailija Enni Rukajärvi luottaa Giron tuotteisiin.