Full Tilt Ascendant SC 2022

Full Tilt Ascendant SC on erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla varustettu mono joka on yhteensopiva myös tech-siteiden kanssa. 2022 kauden mallia on tehty yhteistyössä pro laskijan Sammy Carlsonin kanssa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_437362 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Full Tilt Ascendant SC on erinomaisilla nousu- ja laskuominaisuuksilla varustettu mono joka on yhteensopiva myös tech-siteiden kanssa. 2022 kauden mallia on tehty yhteistyössä pro laskijan Sammy Carlsonin kanssa.

Full Tiltin perinteitä kunnioittaen mono on kolmiosainen, ja siinä on irroitettava iltti (etuläppä) josta jäykkyys säädetään. Ascendant monossa on 120 flexin jäykyys minkä antaa laskijalle tukea ja tarkkuutta vaativissakin tilanteissa. Monoon on saatavissa myös jäykempi läppä (flex 12) varaosana. Monossa on helposti muokattava ja kevyt ulkokuori sekä täysin lämpömuokattava Intuition sisäkenkä. Lestin leveys on 102mm. Mukana myös extra J-barit joiden ansioista saa kantapään alueelle lisää tukea mikäli sitä tarvitaan. Monon varressa jopa 60° liikerata kävelymoodissa. Nousuja sekä laskuja varten monon saa säädettyä juuri itselleen sopivaksi. Full Tilt Ascendant SC on tervetullut lisä Full Tiltin valikoimaan.

  • 120 Flex
  • 102mm leveä lesti
  • Irroitettava etuläppä
  • Pro Tour Intuition sisäkenkä
  • 60 asteen liikkuvuus
  • Tech-insertit
  • Paino: 26.5 – 1860g Ski Mode / 1700 Tour Mode etuläppä irroitettuna

Brand

Full Tilt

Full Tilt sai alkunsa legendaarisen Raichle Flexon muotin mukaan vuonna 2006 kun Full Tilt päätti ostaa muotin. Testattiin mikä monossa toimii ja mikä ei. Näin syntyi Fulltilt. ”3-piece shell” mahdollisti sulavan voimansiirron sekä luonnollisen jouston. Kyseisellä monon rakenteella onkin voitettu varmaan eniten arvokisamitaleja kuin millään muulla monolla. Monon rakenteen ansiosta kaikki osat ovat vaihdettavissa ja monon jäykkyys tulee sen iltistä eli etuläpästä. Monoa voi siis tuunata päivitysosilla mieleisekseen. Yksi mono ja useampi eri jäykkyys. Nykypäivänä useat laskijat vannovatkin Fulltiltin ja sen rakenteen nimeen, oli kyseessä takamaasto- slopestyle-, katu- tai kumparelaskijasta. Fulltiltin monovalikoimasta löytyy monoja kaikentyyppisille laskijoille kadulta takamaastoon. Laskija voi valita sopivimman monon 4:stä eri kuoren rakenteesta, useasta eri sisäkengästä sekä jäykkyydestä. Fulltilt Orginal shell perustuu vanhaan Raichle Flexon muottiin. Tiukasti istuva mono 99 mm lestillä. Fulltilt Soul Shell on rakenteeltaan sama kuin Orginal shell, mutta toe box on levennetty eli tässä mallissa varpaille on tehty vähän enemmän tilaa. Lesti on silti 99 mm leveä. Evolution Shell on leveämmän 102 mm lestin mono. Evolution Tour Shell on myös 102 mm lestin leveydellä oleva mono. Tästä kuorirakenteesta löytyy Tech-insertit sekä varrenvapautta kävelymekanismi. Mukavuus monoissa tulee sisäkengistä, joita mallistossa on useampia. Full Tilt käyttää intuition lämpömuokattavia sisäkenkiä. Näiden avulla monojen istuvuus saadaan yksilöllisesti muokattua. Mallistosta löytyy monoja 70 flexistä aina 130 flexiin. Monoja löytyy miehille, naisille ja lapsille. Lukuisat maaimankuulut laskijat luottavat Fulltiltin monoihin. Tom Wallisch, Sammy Carlson, Phil Casabon sekä Henrik Harlaut ovat saaneet mallistoon jopa omat nimikko pro-model monot. Mutta taustalta löytyy jättimäinen määrä laskijoita, jotka vannovat Fulltiltin monojen sanomaan.

Lisätiedot

Koko

25,5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5