Formula 120 GW 2023

Head Formula 120 on mono missä yhdistyy suorituskyky ja mukavuus loistavasti. Vaikka mono on mukava ja varpailla on tilaa, on kyseisessä mallissa selkeitä race kategorian vivahteita. Medium volyyminen istuvuus, laajennettu toebox ja säädettävä flex mahdollistaa oikein hyvän ja tarkan istuvuuden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1976 Osastot: , ,

Kuvaus

Head Formula 120 on mono missä yhdistyy suorituskyky ja mukavuus loistavasti. Vaikka mono on mukava ja varpailla on tilaa, on kyseisessä mallissa selkeitä race kategorian vivahteita. Medium volyyminen istuvuus, laajennettu toebox ja säädettävä flex mahdollistaa oikein hyvän ja tarkan istuvuuden. Flexisäädön avulla laskija voi olosuhteiden mukaan säätää monon flexiä 120-130. 3D Pro Formula sisäkengässä on nilkan ja kantapään seudulla mukavasti tukea, jotta kantapää pysyisi mahdollisimman hyvin paikallaan.

Formula 120 monot ovat täydelliset luottokaverit tarkkaan, vauhdikkaaseen kokopäivän laskemiseen!

  • Flex 120
  • 3D Pro Formula sisäkenkä
  • 100mm lesti (26.5)
  • GripWalk kumipohjat (paketissa mukana tavalliset alppi-pohjapalat)

Lisätiedot

Malli

26.5, 27.5, 28.0, 29.0

Brand

Head

HEAD Sport GmbH on johtava, maailmanlaajuinen talviurheilu- ja mailapelivälineiden sekä -vaatteiden valmistaja ja jakelija. Headin missiona on kehittää urheiluvälineitä, joiden avulla urheilijat, niin ammattilaiset kuin vapaa-ajan harrastajatkin, saavuttavat parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Brändin pääkonttori sijaitsee Itävallan Kennelbachissa, missä 300 ihmistä tekee päivittäin parhaansa tuon tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmailuinsinööri Howard Head perusti brändin Yhdysvalloissa vuonna 1950. Mies ihmetteli hiihtoreissullaan, miksi muovin ja metallin aikakaudella kaikki sukset tehtiin edelleen pelkästä puusta. Kahden vuoden kehitystyön tuloksena syntyi alumiini- ja muovi-laminoitu suksi, joka teki käännöksistä huomattavasti helpompia. 1960-luvulle päästäessä brändi oli valloittanut jo yli 50% markkinaosuuden Yhdysvalloissa. Brändi onkin ollut erittäin innovatiivinen syntyhetkiltään nykypäivään. Alumiinin jälkeen suksiin tuotiin lasikuitu. 1960-luvun lopulla tennismailat kokivat mullistuksen, kun sama merkki keksi tehdä alumiinirunkoisen tennismailan. Sittemmin brändi toi tuotteisiinsa titaniumin, grafiitin ja grafeenin. Kilpailuhenkisenä merkkinä HEAD on erittäin tuttu näky palkintopalleilla niin alppihiihdon maailmancupissa, olympialaisissa kuin MM-kisoissakin, keräten vuosittain huikean piste- ja mitalisaaliin. Suomalaisista brändin tallissa laskevat Samu Torsti ja Jesper Pohjolainen. Sama tahti on tenniksen ja padelin huipputurnauksissa. Esimerkiksi miesten tenniksen maailman sadan parhaan listalla on 25 Headin pelaajaa, mukana ykkösnimi Novak Djokovic ja Suomen Emil Ruusuvuori. Kun tuotteita kehitetään huippu-urheilijoiden tarpeisiin, on selvää, että tuloksista pääsevät nauttimaan myös kaikki harrasteurheilijat. Supershape-rinnesuksisarjan eMagnum on vuosikaudet ollut maailman myydyin rinnesuksimalli. Vapaalaskusuksi Kore puolestaan on puhuttanut ja vetänyt hiihtokansaa puoleensa kuin vastasatanut valkoinen puuterilumi konsanaan. Naisten silmiä hivelee edellä mainittujenkin lisäksi Joy-sarja, jonka karkkiakin kauniimman ulkonäön ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä suorituskyky on niissäkin huippuluokkaa. Headin tuotevalikoima kattaa niin laskettelun, lumilautailun, tenniksen, padelin kuin squashinkin kaikkine välineineen, varusteineen ja vaatteineen. Yrityksen omistukseen kuuluvat myös mm. sideyhtiö Tyrolia ja uintivälinepuolelta tutut Mares ja Zoggs.