Faction Studio 1X 2023

599,00 

Faction Studio 1 on merkin uutuusmalli, mikä on suunniteltu vaativille parkkilaskijoille. Suksen suunnittelun takana on maailman huippuluokan parkkilaskijoita.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1758 Osastot: ,

Kuvaus

Faction Studio 1X on merkin uutuusmalli, mikä on suunniteltu vaativille parkkilaskijoille. Suksen suunnittelun takana on maailman huippuluokan parkkilaskijoita.

Suksi on varsin varman ja jämäkän-oloinen suksi, mikä kuitenkin omaa monipuolisia ominaisuuksia pienempäänkin kikkailuun. Suksessa on käytetty poppeliydintä, mikä antaa sukselle todella makeen popin (kimmoisuuden) sekä hiilikuitu- ja kumivahvikkeita kovien alastulojen vaimentamista varten.

Kudottu hiilikuitulaminaatti antaa sukselle kiertojäykkyyttä ja vakautta. Symmetrinen sheippi mahdollistaa todella mallikkaan laskemisen feikissä. Paksut kantit ja jämäkät sidewallit lisäävät suksen kestävyyttä ja käyttöikää.

Ominaisuudet
  • Full Strenght Sidewall
  • XL 2.5mm kantit
  • Symmetrical Twin
  • Poppeli ydin
  • Carbon/Rubber Stomp Pad
  • Paino: 1650g /178cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.

Lisätiedot

Malli

164cm, 171cm

Pituus (cm)178
Leveys kärki (mm)120
Leveys keski (mm)90
Leveys kanta (mm)120
Kääntösäde (m)18