Faction Studio 0X 2023

549,00 

Faction Studio 0X on merkin uutuusmalli, mikä on suunniteltu kovaan halfpipe/hyppykäyttöön. Suksi on äärimmäisen tarkka laskutuntumaltaan eikä suksi tee yllättäviä liikkeitä ei-toivotuissa tilanteissa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1760 Osastot: ,

Kuvaus

Faction Studio 0X on merkin uutuusmalli, mikä on suunniteltu kovaan halfpipe/hyppykäyttöön. Suksi on äärimmäisen tarkka laskutuntumaltaan eikä suksi tee yllättäviä liikkeitä ei-toivotuissa tilanteissa. Suksen rakenteessa on käytetty hiilikuitu- ja kumivahvikkeita, jotta suksi kestäisi kovia alastuloja. 7mm XL Sidewall:it takaavat loistavan kanttipidon ja suojaavat suksen ydintä kolhuilta.

Kudottu hiilikuitulaminaatti antaa sukselle kiertojäykkyyttä lisäämättä suksen painoa. Symmetrinen sheippi mahdollistaa varsin vaivattoman laskemisen takaperin.

Ominaisuudet
  • Symmetrical Twin
  • Full Strenght Sidewall
  • Poppeli ydin
  • XL 2.5mm kantit
  • Carbon/Rubber Stomp Pad
  • Jäykkä flex

Lisätiedot

Malli

168cm, 172cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.
Pituus (cm)177
Leveys kärki (mm)113
Leveys keski (mm)83
Leveys kanta (mm)113
Kääntösäde (m)18