Faction Prodigy 2.0X 2022

Faction Prodigy 2.0X on hyvin suorituskykyinen ja monipuolinen parkkisuksi. Suksi on suunniteltu selvittämään ja stomppaamaan kaikki haastavimmatkin hypyt ja obstaakkelit.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_455689 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction Prodigy 2.0X on hyvin suorituskykyinen ja monipuolinen parkkisuksi. Suksi on suunniteltu selvittämään ja stomppaamaan kaikki haastavimmatkin hypyt ja obstaakkelit. Full Strenght Sidewall rakenne yhdistettynä poplar/beech puuytimeen tekee sen, että Prodigy 2.0 on löysä mutta kuitenkin tarpeeksi poppia omaava suksi että pitkät butterit ovat mahdollisia.

Prodigy 2.0X on saanut hiukan lisää leveyttä koko suksen matkalta mutta lyhyemmän kääntösäteen. Tämä uusi yhdistelmä antaa sukselle entistäkin leikkisämmän sekä monipuolisemman fiiliksen. Suksi on myös tarpeeksi jäykkä jalan alta että suoriudut uudesta tempusta uuden tempun jälkeen tyylillä.

  • Paksummat ja kestävämmät kantit
  • Nopea leikkaus parkkisukseksi
  • Paino: 1690g /165cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille. 

Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin.

Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä.

Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.

Lisätiedot

Pituus

159 cm, 165 cm, 171 cm