Faction Prodigy 1 JR 2023

Faction Prodigy 1 JR on erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen twintip suksi junioreille! Hyvin pitkälti identtisesti Prodigy 1 suksesta matkittu rakenne. Suksi on kevyt ja helposti käsiteltävä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_898935 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction Prodigy 1 JR on erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen twintip suksi junioreille! Hyvin pitkälti identtisesti Prodigy 1 suksesta matkittu rakenne. Suksi on kevyt ja helposti käsiteltävä. Jämäkkä puuydin ja leikkisän nopea leikkaus tekee näistä suksista täydelliset juniorille joka haluaa viedä temppuilunsa seuraavalle tasolle.

  • Tip & Tail Rocker
  • Full Strenght sivuvallit
  • Paino: 1250g /145cm

Lisätiedot

Pituus

115 cm, 145 cm, 155 cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.