Faction Prodigy 1 2023

Faction Prodigy 1.0 on newschool parkkisuksi joka antaa sinulle luovuutta niin parkissa kuin parkin ulkopuolella. Suksessa on poplar puuydin, 90mm jalan alla, freestyle twin maustettu 3mm jalkavuudella. Suksi omaa myös erittäin hyvä popin ja flexin samaan aikaan kuin suksen vauhtikestävyys ja rinneominaisuudet ovat korkeeta luokkaa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_127193 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction Prodigy 1 on newschool parkkisuksi joka mahdollistaa erittäin luovan laskemisen niin parkissa kuin parkin ulkopuolella. Suksessa on poplar puuydin, 90mm jalan alla, freestyle twin maustettu 3mm jalkavuudella. Suksi omaa myös erittäin hyvä popin ja flexin samaan aikaan kuin suksen vauhtikestävyys ja rinneominaisuudet ovat korkeeta luokkaa.

Vaikka olet tulossa switchinä isoon boksiin, vetämässä händdrägiä ländikummulta tai pyörimässä tulevaisuuteen reilistä ulos, niin tämä suksi suoriutuu kaikesta mainiosti.

  • Paksut kantit
  • Full Strenght Sidewall
  • Paino: 1750g /178cm

Lisätiedot

Malli

164 cm, 171 cm, 178 cm, 184 cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.