/ / / / Faction Prodigy 1.0 JR 2022

Faction Prodigy 1.0 JR 2022

339,00 

Faction Prodigy 1.0 JR on erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen twintip suksi junioreille! Hyvin pitkälti identtisesti Prodigy 1.0 suksesta matkittu rakenne. Suksi on kevyt ja helposti käsiteltävä.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2217 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction Prodigy 1.0 JR on erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen twintip suksi junioreille! Hyvin pitkälti identtisesti Prodigy 1.0 suksesta matkittu rakenne. Suksi on kevyt ja helposti käsiteltävä.  Jämäkkä puuydin ja leikkisän nopea leikkaus tekee näistä suksista täydelliset juniorille joka haluaa viedä temppuilunsa seuraavalle tasolle.

  • Tip & Tail Rocker
  • Full Strenght sivuvallit
  • Paino: 1250g /145cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.

Lisätiedot

Pituus

115 cm, 145 cm, 155 cm

Pituus (cm)145155
Leveys kärki (mm)115-
Leveys keski (mm)84-
Leveys kanta (mm)111-
Kääntösäde (m)12.0-