Faction CT 3.0 2020

Faction CT 3.0 on Candide Thovexin makuun suunniteltu freestyle-henkinen jokapaikanhöylä. Suksen leikkisä profiili mahdollistaa nopeat släshäykset, butterit ja kikkailut.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP253 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Faction CT 3.0 on Candide Thovexin makuun suunniteltu freestyle-henkinen jokapaikanhöylä. Suksen leikkisä profiili mahdollistaa nopeat släshäykset, butterit ja kikkailut. Leikkisyydestä huolimatta suksi on suunniteltu kestämään myös kovempaa vauhtia ja rökitystä. CT 3.0 on loistava valinta laskijalle joka haluaa yhden leikkisän ja monipuolisen suksiparin, millä pärjää kaikkialla Lapissa ja Alpeilla.

Ominaisuudet
  • Paino: 1900g /184cm
  • Leveys: 108mm
  • Kääntösäde: 20m /184cm
  • Flex: 7 (1-10)

Lisätiedot

Malli

176cm, 186cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.