Faction CT 2.0 2022

Faction CT 2.0 sukset on suunniteltu laskettelu legendan, Candide Thovexin kanssa. Candide 2.0 on go-to vaihtoehto all-mountain/freestyle luokassa. 102mm keskileveys, poplar/beech puuydin, symmetrinen leikkaus sekä tasainen siirtymä rockerista jalkavuuteen tekee tästä suksesta erittäin leikkisän.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_724179 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Faction CT 2.0 sukset on suunniteltu laskettelu legendan, Candide Thovexin kanssa. Candide 2.0 on go-to vaihtoehto all-mountain/freestyle luokassa. 102mm keskileveys, poplar/beech puuydin, symmetrinen leikkaus sekä tasainen siirtymä rockerista jalkavuuteen tekee tästä suksesta erittäin leikkisän. Suksi tykkää isoista hypyistä, pitkistä buttereista ja kykenee myös nopeisiin kikkoihin ja käännöksiin.
Carbon Stomp Pad jalan alla antaa varmuutta alastuloihin samaan aikaan kuin Anti-Chip Micro-Cap Sidewall rakenne takaa sen että suksi kestää kausi kauden jälkeen.

Laske kuin Candide!

  • Paino: 1880g /183cm

Lisätiedot

Pituus

178 cm, 183 cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.