Faction Agent 2 2023

Faction Agent 2 on suunniteltu monipuoliseksi all-mountain/vapaalasku/randosukseksi, joiden päällä hymyä on vaikeeta saada loppumaan. Suksi on kevyt ja leikkisä, mutta potkua riittää kovempaankin menoon.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP407 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Faction Agent 2 on suunniteltu monipuoliseksi all-mountain/vapaalasku/randosukseksi, joiden päällä hymyä on vaikeeta saada loppumaan. Suksi on kevyt ja leikkisä, mutta potkua riittää kovempaankin menoon. Kevyt hiilikuidulla höystetty Karuba puuydin, titanal vahvike jalan alla ja mukavasti rokkeria kärjessä mahdollistavat vauhdikkaat kurvailut rinteessä, puiden välissä kikkailu ja rennon kevyet randoreissut.

Agent 2 suksi on verrattavissa hiukan raskaampaan isoveljeensä Dancer malliin. Painoa on kuitenkin liki 500g vähemmän per suksi. Elliptical Sidecut:in myötä suksi on ketterä saada kantilta kantille ja monen erityyliset leikkaavat käännökset onnistuvat mallikkaasti. Suhteellisen flätti taili mahdollistaa tarkan ja vakaan laskemisen kovassakin vauhdissa. Tailissa on lovi skinien kantakiinnikettä varten.

Joko lyöt kiinteät siteet näihin kiinni ja nautit kevyestä all-mountain/vapaalaskupaketista tai vaihtoehtoisesti hybrid- tai full tech siteet jolloin saat varsin randoiltavan paketin kasaan.

Ominaisuudet
  • Leveys: 96mm
  • Paino: 1550g /182cm
  • Flex: 7 (1-10)
  • Elliptical Sidecut
  • Lightweight Karuba Core
  • Full Carbon Weave

Lisätiedot

Malli

177cm, 182cm, 187cm

Brand

Faction

Faction skis valmistaa yhtiä maailman suosituimpia freestyle- ja vapaalaskusuksia. Koko Factionin tiimi koostuu intohimoisista laskettelijoista, ketkä haluavat tuottaa innovatiivisia ja suorituskykyisiä välineitä muille laskettelijoille.  Factionin suunnittelutyöt ja tuote-testaukset tehdään kaikki Verbierissä, missä yritys syntyi. Yrityksen laajentumisen myötä sukset valmistetaan nykyään Puolassa ja Tsekeissä, kahden perheyrityksen voimin. Factionin suksilla on voitettu monia mitaleja mm. Olympialaisista, X-Games kisoista sekä Freeride World Tour kisoista. Jo yrityksen alkuvaiheesta lähtien toiminut keulahahmo, Candide Thovex, voidaan pitää freestylen edelläkävijänä sekä yhtenä suurimpana lajin kehittäjänä. Faction on ottanut tukevan jalansijan Suomessa etenkin parkkilaskijoiden piireissä. Mallisto on riittävän laaja, sukset ovat laadukkaita ja laskijat ovat tykänneet merkin erilaisista grafiikoista.