Elan Wingman 82 CTI Fusion X 2023

Elan Wingman 82 CTI Fusion X on erittäin suorityskykyinen rinnesuksi niille, jotka arvostavat kovaa vauhtia ja suksen monipuolisuutta.
Lievä kärkirocker ja 82mm keskileveys mahdollistaa laskemisen vaihtelevissakin lumiolosuhteissa. SST rakenne, hiilikuitu vahvikkeet ja Amphibio profiili tekee suksesta kevyen, vauhdinkestävän ja älyttömän hyvän kanttipidon omaavan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_874845 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Wingman 82 CTI Fusion X on erittäin suorityskykyinen rinnesuksi niille, jotka arvostavat kovaa vauhtia ja suksen monipuolisuutta.
Lievä kärkirocker ja 82mm keskileveys mahdollistaa laskemisen vaihtelevissakin lumiolosuhteissa. SST rakenne, hiilikuitu vahvikkeet ja Amphibio profiili tekee suksesta kevyen, vauhdinkestävän ja älyttömän hyvän kanttipidon omaavan. Yksikerroksinen titanal laminaatti lisää kiertojäykkyyttä jotta jäisetkin rinteet tuntuvat järkevältä vaihtoehdolta.

Täysin uusi Fusion X sidejärjestelmä on 30% kevyempi kuin edellinen versio ja antaa suksen joustaa huomattavasti luonollisemmalla tavalla, johtaen helppoihin ja tarkkoihin käännöksiin.

Elan Wingman 82 CTI Fusion X sukset ovat täynnä energiaa ja takaavat erittäin hauskat ja vauhdikkaat käännökset niin rinteessä kuin pienessä kikkailussa tuoreessa lumessa.

  • Sisältää siteen EMX 12 GW Fusion X
  • Amphibio profiili
  • Tubelite Technology
  • Titanal vahvikkeet

Lisätiedot

Malli

166 cm, 172 cm, 178 cm, 184 cm

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.