Elan Wildcat 86 C Black Edition 2022

Elan Wildcat 86 C Black Edition on naisten jäätävän suorityskykyinen allmountain-tykki. Nämä sukset ovat tehty niille jotka arvostavat monipuolisuutta ja varmuutta kovassa vauhdissa.
Lievä kärkirocker ja 86mm keskileveys mahdollistaa monipuolisen laskemisen vaihtelevissakin lumiolosuhteissa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_422942 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Elan Wildcat 86 C Black Edition on  jäätävän suorityskykyinen naisten allmountain-tykki. Nämä sukset ovat tehty niille jotka arvostavat monipuolisuutta ja varmuutta kovassakin vauhdissa.
Lievä kärkirocker ja 86mm keskileveys mahdollistaa monipuolisen laskemisen vaihtelevissakin lumiolosuhteissa. SST rakenne, hiilikuitu vahvikkeet ja Amphibio profiili tekee suksesta kevyen, vauhdinkestävän ja älyttömän hyvän kanttipidon omaavan.

Wildcat 86 sukset ovat täynnä energiaa ja takaavat erittäin hauskat ja vauhdikkaat käännökset niin rinteessä kuin pienessä kikkailussa tuoreessa lumessa. Möikkyiset rinteet tai iltapäivän sohjot eivät ole minkäänlaisia ongelmia, kun on nämä sukset jalassa!

  • Sisältää siteet ELX 11.0 GW Shift
  • Amphibio profiili
  • Tubelite Technology
  • Hiilikuituvahvikkeet

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille.

Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi.

Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.  

Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

146 cm, 152 cm, 158 cm, 164 cm