/ / / / Elan Wildcat 82C 2022

Elan Wildcat 82C 2022

499,00 

Elan Wildcat 82C on naisten suorituskykyinen all mountain suksi mikä soveltuu loistavasti aktiiviharrastajan jokapaikanhöyläksi. Kudottu hiilikuitulaminaatti ja kestävä lasikuidulla laminoitu puuydin mahdollistaa hyvin vakaan ja tarkan kyydin näillä suksilla.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2704-1-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Wildcat 82C on naisten suorituskykyinen all mountain suksi mikä soveltuu loistavasti aktiiviharrastajan jokapaikanhöyläksi. Kudottu hiilikuitulaminaatti ja kestävä lasikuidulla laminoitu puuydin mahdollistaa hyvin vakaan ja tarkan kyydin näillä suksilla. 82mm keskileveys ja Early Rise Rocker tuo runsaasti monipuolisuutta sukselle. Suksi toimii vaivattomasti niin hyvin hoidetussa rinteessä kuin kevään loskaisilla rinteillä. Suksen Amphibio Profiili (asymetriset rockerit) ja suhteellisen eloisa leikkaus vie suksen mallikkaasti käännökseen ja seuraavaan.

Siteet
  • Sisältää siteet ELW 9.0 GW (Din 2.5 – 9)
Ominaisuudet
  • Amphibio profiili
  • Lasikuidulla laminoitu puuydin
  • Kudottu hiilikuitulaminaatti
  • Early Rise Rocker
  • SST Rakenne (asymetriset sidewall:it)

 

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

146 cm, 152 cm, 158 cm, 164 cm

Pituus (cm)146152158164
Leveys kärki (mm)--129-
Leveys keski (mm)--82-
Leveys kanta (mm)--112-
Kääntösäde (m)111112.513.1