Elan Wildcat 76 2023

Elan Wildcat 76 on naisten erittäin kevyt ja leikkaava rinnesuksi niille, jotka arvostavat suksissa ketteryyttä ja monipuolisuutta.
Lievä kärkirocker ja 76mm keskileveys takaa mukavat ja leikkaavat käännökset hyvin hoidetuissa rinteissä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_982367 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Wildcat 76 on naisten erittäin kevyt ja leikkaava rinnesuksi niille, jotka arvostavat suksissa ketteryyttä ja monipuolisuutta.
Lievä kärkirocker ja 76mm keskileveys takaa mukavat ja leikkaavat käännökset hyvin hoidetuissa rinteissä. SST rakenne ja Amphibio profiili tekee suksesta kevyen pitää huolen siitä, että suksi on vakaa hieman kovemmassakin vauhdissa.

  • Sisältää siteet ELW 9.0 SHIFT
  • Amphibio profiili
  • Laminoitu puuydin

Lisätiedot

Malli

144 cm, 150 cm, 158 cm

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.