/ / / / Elan Ripstick 94 W 2020

Elan Ripstick 94 W 2020

529,00  379,00 -28%

Elan Ripstick 94 W on erittäin kevyt all mountain suksi naisille. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Täydellinen suksi niin randoilioille kuin heille, ketkä haluavat yhden suksiparin jolla pärjää niin etelän pikkurinteissä kuin Alpeilla.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 1246-1 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Ripstick 94 W on erittäin kevyt all mountain suksi naisille. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Amphibio profiilin ansiosta vauhdikkaat leikkaavat käännökset onnistuvat mainiosti myös kovalla alustalla. Tämä suksi on johdonmukainen ja ketterä kaikissa olosuhteissa.

Täydellinen suksi niin randoilioille kuin heille, ketkä haluavat yhden suksiparin jolla pärjää niin etelän pikkurinteissä kuin Alpeilla.

  • Amphibio profiili
  • Tubelite Woodcore
  • Vapor Tip, Fiberglass
  • Paino /suksi: 1570g (170cm)

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

163 cm

Pituus (cm)154162170178
Leveys kärki (mm)--136-
Leveys keski (mm)--94-
Leveys kanta (mm)--110-
Kääntösäde (m)14.015.016.218.0