/ / / / Elan Ripstick 88W 2022

Elan Ripstick 88W 2022

499,00 

Elan Ripstick 88W on naisille suunnattu kevyt ja äärimmäisen monipuolinen all mountain suksi. Suksella pystyt laskemaan varmuudella niin rinteen kun offarin puolella ja nauttia suksen ketteryydestä. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen.

Poista

Tämä tuote on ennakkotilaustuote. Ennakko 2022 tuotteiden toimitukset alkavat lokakuussa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2406 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Ripstick 88W on naisille suunnattu kevyt ja äärimmäisen monipuolinen all mountain suksi. Suksella pystyt laskemaan varmuudella niin rinteen kun offarin puolella ja nauttia suksen ketteryydestä. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Uudessa versiossa on käytetty hiilikuituvahvistuksia suksen rakenteessa, mikä on antanut sukselle huomattavasti lisää kanttipitoa sekä energiaa. Tämä suksi on johdonmukainen ja ketterä kaikissa olosuhteissa.

Suksi joka toimii kuin ajatus!

  • Paino /suksi: 1360g (154cm)
  • Tubelite Puuydin
  • Amphibio Rocker profiili
  • Carbon Line Technology

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

156 cm, 162 cm, 170 cm, 177 cm

Pituus (cm)154162170178
Leveys kärki (mm)--130-
Leveys keski (mm)--88-
Leveys kanta (mm)--105-
Kääntösäde (m)13.714.215.417.0