Elan Ripstick 106 Black Edition 2023

789,00  520,00 -34%

30 päivän alin hinta: 520,00 .

Elan Ripstick 106 Black Edition on pomminvarma kaveri pitkille laskettelupäiville. Uudistetussa Black Edition mallissa suksen jäykkyyttä ja vakautta on nostettu uudelle tasolle. Amphibio rankenne, hiilikuitu vahvistukset ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_282772 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Ripstick 106 Black Edition on pomminvarma kaveri pitkille laskettelupäiville. Uudistetussa Black Edition mallissa suksen jäykkyyttä ja vakautta on nostettu uudelle tasolle. Amphibio rankenne, hiilikuitu vahvistukset ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Näillä suksilla pystyt kellua puuterissa hyvin vaivattomasti, mutta myös laskea aggressiivisesti niin loskassa kun metsäoffarissa. Suksi joka toimii kuin ajatus!

  • TNT teknologia
  • SST sivuvallit
  • TubeLite puuydin
  • VaporTip
  • QuadRod vahvikkeet
  • Paino: 1900g (180cm)

Lisätiedot

Malli

172 cm, 180 cm, 188 cm

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.
Pituus (cm)172180188
Leveys kärki (mm)-143-
Leveys keski (mm)-106-
Leveys kanta (mm)-120-
Kääntösäde (m)17.018.120.4