Elan Ripstick 106 2023

669,00 

Elan Ripstick 106 on erinomaisen monipuolinen puuterisuksi joka kestää hyvin myös vauhdikasta laskua. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Uudessa päivitetyssä versiossa on käytetty hiilikuituvahvikkeita suksen rakenteessa mikä on antanut Ripstick 106 suksille entistäkin paremman kanttipidon ja kiertojäykkyyden.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_546917 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Elan Ripstick 106 on erinomaisen monipuolinen puuterisuksi joka kestää hyvin myös vauhdikasta laskua. Amphibio rakenne ja SST sivuvallit tekevät suksesta vakaan ja monipuolisen. Uudessa päivitetyssä versiossa on käytetty hiilikuituvahvikkeita suksen rakenteessa mikä on antanut Ripstick 106 suksille entistäkin paremman kanttipidon ja kiertojäykkyyden. Amphibio profiilin ansiosta vauhdikkaat leikkaavat käännökset onnistuvat mainiosti myös kovalla alustalla. Tämä suksi on johdonmukainen ja ketterä vaihtelevissakin olosuhteissa.

Jos etsit yhtä paria suksia, jolla laskea offarilla ja satunnaisesti rinteessä koko kauden niin tässä on sinulle suksi. Suksi joka toimii kuin ajatus!

  • Amphibio profiili
  • Tubelite Woodcore
  • Carbon Line Technology
  • Paino /suksi: 1790g (180cm)

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille. Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi. Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.   Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Malli

172 cm, 180 cm, 188 cm

Pituus (cm)172180188
Leveys kärki (mm)143143143
Leveys keski (mm)105106106
Leveys kanta (mm)120120120
Kääntösäde (m)17.018.120.4