Elan Insomnia Lite Ti

Elan Insomnia Lite Ti on naisten kevyt mutta painoon nähden jämäkkä  ja monipuolinen rinnesuksi. Suksi suorastaan loistaa hyvin hoidetuissa rinteissä ketteryyden ja leikkaavuuden myötä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_196987 Osastot: , ,

Kuvaus

Elan Insomnia Lite Ti on naisten kevyt mutta painoon nähden jämäkkä  ja monipuolinen rinnesuksi. Suksi suorastaan loistaa hyvin hoidetuissa rinteissä ketteryyden ja leikkaavuuden myötä. Suksi kätkee sisälleen kestävän puuytimen höystettynä Elanin Truline teknologialla, mikä mahdollistaa nopeat ja stabiilit käännökset.

  • Sisältää siteet ELW 9.0 GW

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille.

Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi.

Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.  

Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

158 cm