Elan Amphibio STI

Elan Amphibio STI on miesten suorituskykyinen rinnesuksi, mikä kestää kovaa vauhtia ja leikkaavia käännöksiä. Suksessa on kestävä puuydin höystettynä Elanin Truline teknologialla, mikä antaa sukselle loistavan kanttipidon ja vakauden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_917237 Osastot: ,

Kuvaus

Elan Amphibio STI on miesten suorituskykyinen rinnesuksi, mikä kestää kovaa vauhtia ja leikkaavia käännöksiä. Suksessa on kestävä puuydin höystettynä Elanin Truline teknologialla, mikä antaa sukselle loistavan kanttipidon ja vakauden. Amphibio STI vastaa laskijan käskyihin salamannopeasti ja on ketterän oloinen, olosuhteista riippumatta.

Loistava valinta laskijalle joka haluaa yhden suksiparin jolla pärjää niin jäisellä kuin loskaisessa rinteessä

  • Sisältää siteet EL 10.0 GW
  • Titanal vahvistettu
  • 76mm keskileveys
  • Radius: 14.6m /168cm

Brand

Elan

Elan suunnittelee ja valmistaa Slovenian alpeilla yli 70 vuoden kokemuksella laadukkaita suksia kaikille laskijoille, jotka tykkäävät viettää aikaa rinteessä tai takamaastossa. Elanin tavoitteena on valmistaa suksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen laskettelukokemuksen kaikentasoisille laskijoille.

Tuotekehitysryhmä Elanilla, tuo jatkuvasti uusia ideoita ja innovaatioita markkinoille. Elan on palkittu moneen otteeseen mm. innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa. Esimerkkinä Amphibio 4D teknologia sekä maailman kevyin naisten suksi.

Elanin kattavasta mallistosta löytyy sopivia malleja niin aloittelevalle laskijalle, vaativalle vapaalaskijalle, vauhtihirmuiselle rinnelaskijalle sekä lapselle ensimmäiset laskettelusukset. Ripstick suksisarja on ottanut markkinoilta tukevan jalansijan vapaalaskuskenessä. Myös Ripstick sarjan kapeammat all-mountain versiot ovat kasvattaneet suosiotaan niiden monipuolisuuden ansiosta.  

Onnistuneet kokemukset luovat hyviä muistoja. Muistot luovat siteitä ihmisten välille. Tästä on kyse Elanin tunnuslauseessa #alwaysgoodtimes.

Lisätiedot

Pituus

168 cm