Dynafit Radical Pro W Petrol/Reef

599,00 
419,30 

30 päivän alin hinta: 599,00 .

Dynafit Radical Pro on naisten suorituskykyinen randomono, minkä ominaisuudet riittää niin vaativaan ylä- kuin alamäkikäyttöön. Monossa yhdistyy kevyen randomonon vapaus sekä käyttömukavuus ylämäessä ja jykevän vapaalaskumonon tarkkuus alamäessä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP378 Osastot: , ,

Kuvaus

Dynafit Radical Pro W on naisten suorituskykyinen randomono, minkä ominaisuudet riittää niin vaativaan ylä- kuin alamäkikäyttöön. Monossa yhdistyy kevyen randomonon vapaus sekä käyttömukavuus ylämäessä ja jykevän vapaalaskumonon tarkkuus alamäessä. Walk-Modessa varsi ja monon alaosa ovat irrallaan toisistaan jotta kävely olisi mahdollisimman mukavaa (60 asteen varren liikkuvuus). Monon kevyt 1270g (24.5) paino ja joustava kieli säästää mukavasti energiaa pitkillä nousuilla.

Radical Pro monoilla pystyt mukavasti selättämään pitkiäki nousuja. Huipulla saat monot näppärästi muutettua jykeviksi vapaalaskumonoiksi.

Laskuasennossa monoissa on 11 asteen etukallistus ja erittäin jämäkän oloinen fiilis. Ultra Lock Strapillä- ja kolmella micro-säädettävällä soljella saat jalan pysymään tiiviisti ja mukavasti paikoillaan. Monon 120 Flex jäykkyys antaa laskijalle hyvän suksituntuman ja varmuuden, mitä kovassa käytössä tarvitsee.

Monon kuori on valmistettu korkealaatuisesta, kevyestä Grilamidistä. Koko mono on valmistettu Italiassa.

Ominaisuudet
  • Paino: 1270g @24.5
  • Pohja: Pomoca Climb Tour
  • HOJI Lock
  • Lesti: 103.5mm
  • Varren liikkuvuus: 60°
  • Radical Pro Liner

Lisätiedot

Malli

23.5, 24.5, 25.5

Brand

Dynafit

Dynafit on vapaalaskun edelläkävijöitä koko maailmassa. Yritys aloitti pinnisiteiden vallankumouksen kehittämällä ensimmäiset tech-siteet. Sillä on iso vaikutus siihen millaisia siteitä vapaalaskuun on tällä hetkellä tarjolla. Niin kuin monella alalla jonkun on pakko olla ensimmäinen. Dynafit aloitti hiihtomonojen valmistuksen 1050-luvulla. Tästä viisitoista vuotta eteenpäin he lanseerasivat ensimmäisen soljellisen laskettelumonon. Nykyään mallistosta löytyy monoja, suksia, siteitä ja vaatteita. yritykselle työskentelee yli 200 henkilöä ympäri maailman. Mallistossa pääpaino on edelleen kevyissä randovälineissä mikä on aina ollut yrityksen tukijalka. Yrityksen missio on kehittää urheilijoille toimivia ja riittävän kevyitä välineitä. He haluat kehittää varusteita myös Skimo-urheilijoille, jotta he eivät huippu-urheilussa joutuisi tekemään kompromisseja välineiden suhteen.