Dynafit Hoji Pro Tour 2020

Dynafit Hoji Pro Tour on touring kenkä jossa on yhdistetty korkeimman luokan materiaalit parhailla laskuominaisuuksilla sekä tehokkaimmilla rando-ominaisuuksilla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_631362 Osastot: , ,

Kuvaus

Dynafit Hoji Pro Tour on touring kenkä jossa on yhdistetty korkeimman luokan materiaalit parhailla laskuominaisuuksilla sekä tehokkaimmilla rando-ominaisuuksilla.

Monon varrella on 55 asteen liikkuvuus mikä mahdollistaa luonnollisen sekä energiaa säästävän kävelemisen myös jyrkässä maastossa. 103.5mm lestillä, Ultra Lock Strapillä ja kolmella micro-säädettävillä soljilla saa monon istumaan todella hyvin. Hyvin nopen vaihdon laskuasennosta randoasentoon mahdollistaa Hoji Lock System. Monossa on yhteensopivuus innovatiivisiin Cramp-In Cramponeihin.

  • Paino: 1450g
  • 103.5mm lesti
  • Cramp-In System
  • 55° liikkvuus
  • Grilamid

Lisätiedot

Koko

25.5, 26.5, 27.5, 28.5

Brand

Dynafit

Dynafit on vapaalaskun edelläkävijöitä koko maailmassa. Yritys aloitti pinnisiteiden vallankumouksen kehittämällä ensimmäiset tech-siteet. Sillä on iso vaikutus siihen millaisia siteitä vapaalaskuun on tällä hetkellä tarjolla. Niin kuin monella alalla jonkun on pakko olla ensimmäinen. Dynafit aloitti hiihtomonojen valmistuksen 1050-luvulla. Tästä viisitoista vuotta eteenpäin he lanseerasivat ensimmäisen soljellisen laskettelumonon. Nykyään mallistosta löytyy monoja, suksia, siteitä ja vaatteita. yritykselle työskentelee yli 200 henkilöä ympäri maailman. Mallistossa pääpaino on edelleen kevyissä randovälineissä mikä on aina ollut yrityksen tukijalka. Yrityksen missio on kehittää urheilijoille toimivia ja riittävän kevyitä välineitä. He haluat kehittää varusteita myös Skimo-urheilijoille, jotta he eivät huippu-urheilussa joutuisi tekemään kompromisseja välineiden suhteen.