Dalbello Quantum Free Asolo Factory 130

Quantum Free monoissa yhdistyy monipuolisimmat ominaisuudet lasku ja randokengästä. Todella hyvä istuvuus, tarkkuus ja voimansiirto takaa nautinnollisen laskun. 1260g paino ja 65˚ varren liikkuvuus tekee pitkistäkin nousuista nautinnollisia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_886549 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Dalbello Quantum Free Asolo Factory 130 on kevyin askelein markkinoille saapunut mono, mikä mullistaa rando-laskijoiden maailmaa!

Quantum Free monoissa yhdistyy monipuolisimmat ominaisuudet lasku ja randokengästä. Todella hyvä istuvuus, tarkkuus ja voimansiirto takaa nautinnollisen laskun. 1260g paino ja 65˚ varren liikkuvuus tekee pitkistäkin nousuista nautinnollisia. 100mm lesti sopii normaalilestisille laskijoille ketkä haluavat napakasti istuvan monon. Korkeutta löytyy myös suhteellisen runsaasti, joten rintavatkin jalat saa istumaan näihin monoihin.

Dalbello Quantum Free Asolo Factory 130 monoissa on äärimmäisen kevyt ja 100% lämpömuokattava IF Touring Pro sisäkenkä kruunaa paketin. Kyseiset sisäkengät takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden, jotta jalat jaksavat pitkiäkin retkiä!

Kävelymodessa laskijalla on käytettävissä päätähuimaava 65˚ varren liikkuvuus.

Vibram Dual Density kumipohjat antavat mukavuutta ja varmuutta haastavissakin olosuhteissa.

  • 100mm lesti
  • Flex 130
  • Paino /mono: 1260g (26.5)

 

Lisätiedot

Malli

26.5, 27.5, 28.5

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan. Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring- laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.