/ / / / Dalbello Menace 4 2022

Dalbello Menace 4 2022

149,00 

Dalbellon Menace 4 on nelisolkinen laadukas junioreiden laskettelumono, niin aloittavalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Hyvin hallittava ja mukava mono, joka sopii myös parkkilaskuun.

Poista

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): 2006 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dalbello Menace 4 on nelisolkinen laadukas junioreiden laskettelumono, niin aloittavalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Hyvin hallittava ja mukava mono, joka sopii myös parkkilaskuun.

  • 4 solkea
  • Poiketen tuotekuvasta monoissa ei ole GripWalk pohjia

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan. Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring- laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.

Lisätiedot

Koko

22.5, 23.5, 24.5, 25.5, 26.5