Dalbello DS MX 90 GW 2020

Dalbello DS MX 90 GW on mukava, kevyt ja moderni mono harrastajalle. Mono tarjoaa laskijalle hyvän voimansiirron ja hyvän laskutuntuman. TF Sport – sisäkenkä tekee istuvuudestä äärimmäisen mukavan ja painepisteistä ei tarvitse enään murehtia.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_246993 Osastot: , , ,

Kuvaus

Dalbello DS MX 90 GW on mukava, kevyt ja moderni mono harrastajalle. Mono tarjoaa laskijalle hyvän voimansiirron ja hyvän laskutuntuman. TF Sport – sisäkenkä tekee istuvuudestä äärimmäisen mukavan ja painepisteistä ei tarvitse enään murehtia. GripWalk kumipohjat pitävät pidosta huolen kävellessä hissille, tauolle tai liukkaissa sisätiloissa.

  • Flex 90
  • GripWalk

Lisätiedot

Koko

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan. Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring- laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.