Dalbello DS Asolo Factory GW 2020

Dalbello DS Asolo Factory monossa on käytetty ainoastaan parhaimpia mahdollisia materiaaleja ja saatu täten erittäin suorituskykyinen, kevyt ja istuva mono aikaiseksi. 98mm napakka lesti sekä Powecage rakenteen yhdistelmä mahdollistaa äärimmäisen hyvän ja tarkan voimansiirron suksiin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_698158 Osastot: , ,

Kuvaus

Dalbello DS Asolo Factory monossa on käytetty ainoastaan parhaimpia mahdollisia materiaaleja ja saatu täten erittäin suorituskykyinen, kevyt ja istuva mono aikaiseksi. 98mm napakka lesti sekä Powecage rakenteen yhdistelmä mahdollistaa äärimmäisen hyvän ja tarkan voimansiirron suksiin. Ulkokuori on tehty Grilamid materiaalista mikä kestää lämpötilavaihtelua vaihtamatta ominaisuuksiaan. Myfit tarjoaa mahdollisuuden lämpömuokata sekä sisä- että ulkokuorta. Tämä mahdollistaa todella hyvän istuvuuden saavuttamisen.

  • 98mm lesti
  • Flex 135
  • Gripwalk

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan. Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring- laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.

Lisätiedot

Koko

25.5, 26.5, 27.5, 28.5