Dalbello Boss 110 2022

Dalbello Boss 110 on miesten suorituskykyinen mono leveämmällä lestillä. Boss 110 on all-mountain mono, joka soveltuu kaikkeen laskuun.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_168666 Osastot: , ,

Kuvaus

Dalbello Boss 110 on miesten suorituskykyinen mono leveämmällä lestillä. Boss 110 on all-mountain mono, joka soveltuu kaikkeen laskuun. Kolmiosaisen rakenteen ansiosta mono joustaa eteenpäin tasaisesti ja luonnollisemmin sekä pitää kantapään paikallaan. Lämpömuokattava IF Performance-sisäkenkä mahdollistaa hyvän istuvuuden ja täten tarkan laskutuntuman.

  • 103mm lesti
  • Flex 110
  • My Fit System

Brand

Dalbello

Dalbellon perusti vuonna 1974 kenkien valmistaja Sandro Dalbello Dolomiittien lähistöllä sijaitsevassa Asolossa. Siitä alkaen Dalbello tuotekehitys ja tuotanto on toiminut alueella, edelleenkin kaikki Dalbellon monot valmistetaan Italiassa. Dalbello on yksi harvoja valmistajia, joka valmistaa joka ikisen monoparin omalla tehtaallaan.

Dalbellon mallistosta löytyy monot kisalaskijoille, vapaalaskijoille, rinnejyrille, freestyle-laskijoille ja touring-
laskijoille, jotka vaativat ja tarvitsevat paljon suorituskykyä monolta. Dalbellolle tärkeä asia on perhe, kuten Italialaisessa kulttuurissa yleensäkin, tämä näkyy tavassa kohdella niin työtekijöitä kuin tiimilaskijoitakin. Yrityksellä on tiimissä mukanaan paljon huppu-urheilijoita. Löytyy freestylelaskijoita ja ratalaskijoita. Dalbellon monoilla on voitettu lukuisia Olympia- ja MM-mitaleja eri lajeissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Dalbellon insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa saavuttaakseen vieläkin parempia tuloksia ja kehittääkseen tuotteita vieläkin paremmiksi.

Lisätiedot

Koko

25.5, 26.5, 27.5, 28.5, 29.5, 30.5