Colltex Tödi Mix/Hotmelt 130mm Custom Nousukarvat

199,00 

Colltex Tödi Mix on valmiiksi mitoitettu mohair- ja polyamiidipitoinen nousukarva. 65% mohairpitoisuuden ansiosta erinomainen liukukuvuus, keveys ja kasaanpakattavuus. 35% polyamiidipitoisuus lisää kestävyyttä sekä pitoa.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_643225 Osasto:

Kuvaus

Colltex Tödi Mix on valmiiksi mitoitettu mohair- ja polyamiidipitoinen nousukarva. 65% mohairpitoisuuden ansiosta erinomainen liukukuvuus, keveys ja kasaanpakattavuus. 35% polyamiidipitoisuus lisää kestävyyttä sekä pitoa.

  • Valmiiksi mitoitettu siten, että sopii ilmoitetun pituisiin suksiin. Skinejä täytyy leikata ainoastaan leveyssuunnassa
  • 65% mohair, 35% polyamiidi
  • Skiniä löytyy sekä sinisenä että mustan värisenä

Brand

Colltex

Colltex on Sveitsiläinen nousukarvojen valmistukseen keskittynyt yritys. Keski-Svetisiss'ä Tödi vuoden juurella on ollut Colltexin koti jo lähes 70 vuoden ajan. Yritys on perustettu vuonna 1948, mutta 60-luvulla yritys alkoi keskittymään nousukarvojen valmistukseen. Todellisen läpimurron yritys saavutti vuonna 1968, kun esimmäinen itseliimautuva skini keksittiin ja se valloitti heti hiihtäjien sydämet. Colltex on tunnettu lukuisista innovaatioistaan. Vuonna 2006 yritys toi markinoille camlock - kiinnitysjärjestelmän. Tämä oli mullistava keksintö joka on käytössä vieläkin. Vuonna 2009 mullisti skiniteollisuutta ct40 epäorgaanisella liimalla. Tämä liima on siinä mielessä uraa uurtava, että liimalla ei ole enää mitään yhteistä orgaanisiin hartseihin perustuvan liiman kanssa. Vuonna 2014 taas tuli markkinoille akryylipohjaisella pinnoitteella valmistettu skini. Tässä skinissä ei ole käytetty liimaa ollenkaan. Colltex on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan. Colltexin mallisto koostuu pääasiassa kolmesta eri katergoriasta. 100% mohair-karvasta valmistetut skinit omaavat parhaat luisto-ominaisuudet. Näitä käyttävät mm. vuoristo-oppaat, kisailijat sekä aktiiviset skinnailijat ketkä arvostavat hyvää luistoa myös ylämäkeen mentäessä. Toinen ja ehkä myydyin kartegoria on sekoiteskinit. 65% mohairia ja 35% polyamidia sisältävät skinit ovat monelle harrastajalle luonnollinen valinta. Näissä skineissä on huomattavasti parempi pito kuin 100% mohair skineissä. Lisäksi löytyy 100% synteettisestä materiaalista valmistettuja skinejä joissa on parhaat pito-ominaisuudet, mutta luisto ei ole samaa luokkaa kuin sekoite tai mohair skineissä. Yrityksen valikoimasta löytyy myös nousukarvojen oheistarvikkeet. Mallisto kattaa skiniliimat, nousukarvojen suojapussit sekä väliverkot.

Lisätiedot

Malli

156-165cm, 166-175cm, 176-185cm, 186-195cm