Burton Kilroy 3D 2021

Burton Kilroy 3D on erittäin härskillä ja hauskalla muotoilulla valmistettu parkkilauta. Twin Shape ja 3D muotoilu kärjessä ja kannassa (viistetyt reunat) mahdollistaa jäätävimmät butterit mistä olet koskaan haaveillut. Early Rise Rocker kärjessä ja kannassa edesauttaa myös buttereissa ja tuo laudalle huikeasti lisää leikkisyyttä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_129522 Osastot: ,

Kuvaus

Burton Kilroy 3D on erittäin härskillä ja hauskalla muotoilulla valmistettu parkkilauta. Twin Shape ja 3D muotoilu kärjessä ja kannassa (viistetyt reunat) mahdollistaa jäätävimmät butterit mistä olet koskaan haaveillut. Early Rise Rocker kärjessä ja kannassa edesauttaa myös buttereissa ja tuo laudalle huikeasti lisää leikkisyyttä. Vaikka Kilroyssa on löysähkö flexi, on laudassa onnistuttu säilyttämään hyvä kiertojäykkyys ja täten vauhdinkestävyys lasikuituvahvikkeilla.

  • Soft/Medium Flex
  • Pure Pop Camber Bend
  • 3D Shape
  • All Mountain Directional
  • Twin Flex (symmetrinen flexi)

Lisätiedot

Malli

150 cm

Brand

Burton

Burton perustettiin Amerikan Vermontissa vuonna 1977. Perustajana toimi todellinen lajilegenda Jake Burton. Jake omisti koko elämänsä lumilautailulle. Hän oli yksi lumilautailun uranuurtajia joka antoi lajille paljon ja nautti suuren suurta kunnioitusta lumilautailjoiden parissa. Jake menehtyi vuonna 2019. Hän kasvatti Burtonista maailman suurimman lumilautabrändin ja oli mukana viemässä lumilautailun ilosanomaa maailman joka kolkkaan. Burton on maailman tunnetuin lumilauta brändi. Yritys valmistaa lumilautoja, siteitä, kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun. Lautamallisto on ällistyttävän laaja ja sieltä löytyy takuulla oikea lauta jokaiselle laskijalle. Kaikki on huomioitu, mallistosta löytyy lautoja lapsille, junioreille, naisille, miehille, vapaalaskuun, parkkiin ja rinteeseen. Myös split lautoja löytyy mallistosta. Burtonin tuotekehitys on kovaa tasoa. Joka vuosi merkiltä tulee uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka vievät lumilautailua eteenpäin. Uusimpana innovaationa voidaan mainita uus-vanha keksintö step-on siteet. Näissä lautasiteissä ei ole perinteisiä remmejä ollenkaan vaan laskija pelkästää astuu kengillä siteen päälle. Kenkä lukittuu siteeseen vaivattomasti eikä laskijan tarvitse kyykkiä kiinnittämään siteen remmejä. Kenkä voidaan irroittaa vaivattomasti siteen sivussa olevasta lukosta. Yritksen intohimo lumilautailua kohtaan on nähtävillä joka päiväisessä tekemisessä. Merkin laudat näkyvät usein palkintopallilla suurissa kisoissa. Ei ole sattumaa, että maailmanhuiput haluavat lasketa Burtonin laudoilla. Ikoninen logo tunnetaan kaikkialla. Burton on vahvasti mukana kestävässä kehityksessä. He tuntevat olevansa myös vastuussa siitä, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan lumisista vuoristomaisemista sekä lumilautailun ilosta.