Burton FT Hometown Hero 2023

659,00 

Burton FT Hometown Hero on yksi markkinoiden tykätyimmistä jokapaikanhöylä-lumilaudoista. Todella monipuolinen, suorituskykyinen ja eloisa lauta sopii kokeennemmalle laskijalle, jonka laskeminen ulottuu aina rinnelaskusta vapaalaskuun.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1749 Osasto:

Kuvaus

Burton FT Hometown Hero on yksi markkinoiden tykätyimmistä jokapaikanhöylä-lumilaudoista. Todella monipuolinen, suorituskykyinen ja eloisa lauta sopii kokeennemmalle laskijalle, jonka laskeminen ulottuu aina rinnelaskusta vapaalaskuun.

Lauta suorastaan nauttii kovasta käytöstä. Lauta tarjoaa käyttäjälleen vakaata kyytiä niin kovalla rinteellä kuin kevätsohjossa. Suhteellisen jäykkä flex ja directional camber profiili yhdistettynä runsaaseen setbackiin mahdollistaa varsin mallikkaan kruisailun pehmeämmässä lumessa.

Hometown Hero alle ja ei kun tykittelemään!

Ominaisuudet
  • Directional Camber
  • Flex: 5-8 (1-10)
  • TwinFlex
  • Balanced Freeride Geometry
  • Hiilikuituvahvikkeet

Brand

Burton

Burton perustettiin Amerikan Vermontissa vuonna 1977. Perustajana toimi todellinen lajilegenda Jake Burton. Jake omisti koko elämänsä lumilautailulle. Hän oli yksi lumilautailun uranuurtajia joka antoi lajille paljon ja nautti suuren suurta kunnioitusta lumilautailjoiden parissa. Jake menehtyi vuonna 2019. Hän kasvatti Burtonista maailman suurimman lumilautabrändin ja oli mukana viemässä lumilautailun ilosanomaa maailman joka kolkkaan. Burton on maailman tunnetuin lumilauta brändi. Yritys valmistaa lumilautoja, siteitä, kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun. Lautamallisto on ällistyttävän laaja ja sieltä löytyy takuulla oikea lauta jokaiselle laskijalle. Kaikki on huomioitu, mallistosta löytyy lautoja lapsille, junioreille, naisille, miehille, vapaalaskuun, parkkiin ja rinteeseen. Myös split lautoja löytyy mallistosta. Burtonin tuotekehitys on kovaa tasoa. Joka vuosi merkiltä tulee uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka vievät lumilautailua eteenpäin. Uusimpana innovaationa voidaan mainita uus-vanha keksintö step-on siteet. Näissä lautasiteissä ei ole perinteisiä remmejä ollenkaan vaan laskija pelkästää astuu kengillä siteen päälle. Kenkä lukittuu siteeseen vaivattomasti eikä laskijan tarvitse kyykkiä kiinnittämään siteen remmejä. Kenkä voidaan irroittaa vaivattomasti siteen sivussa olevasta lukosta. Yritksen intohimo lumilautailua kohtaan on nähtävillä joka päiväisessä tekemisessä. Merkin laudat näkyvät usein palkintopallilla suurissa kisoissa. Ei ole sattumaa, että maailmanhuiput haluavat lasketa Burtonin laudoilla. Ikoninen logo tunnetaan kaikkialla. Burton on vahvasti mukana kestävässä kehityksessä. He tuntevat olevansa myös vastuussa siitä, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan lumisista vuoristomaisemista sekä lumilautailun ilosta.

Lisätiedot

Malli

160cm