Burton Felix Step On Black 2023

Burton Felix Step On on naisten mukava, helppokäyttöinen ja suorituskykyinen lumilautakenkä. Innovatiivinen Step On teknologia mahdollistaa varsin vaivattoman käytön Step On siteiden kanssa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1796 Osasto:

Kuvaus

Burton Felix Step On on naisten mukava, helppokäyttöinen ja suorituskykyinen lumilautakenkä. Innovatiivinen Step On teknologia mahdollistaa varsin vaivattoman käytön Step On siteiden kanssa.

Dual Zone Boa Fit avulla saat istuvuuden hienosäädettyä todella napakasti ja tarkasti, myös hanskat kädessä. Step On yhteensopivuuden myötä sinun ei tarvitse kikkailla perinteisien strapien kanssa, vaan sen kun astut siteeseen- tai siteestä pois (click!).

Lämpöä heijastava sisäkenkä pitää jalat lämpiminä oikein kylmissäkin keleissä. Total Comfort Construction pitää huolen siitä, että kenkä istuu mahdollisimman hyvin jo ensimmäisestä laskupäivästä lähtien. Ei tarvitse enää laskea kenkiä viikkotolkulla sisään!

Yhteensopivat ainoastaan Step On siteiden kanssa
Ominaisuudet
  • Flex: 5 (1-10)
  • Dual Zone Boa Fit kiristys
  • Total Comfort Construction

Lisätiedot

Malli

38 (US 7, 39 (US 7.5, 40 (US 8, 40.5 (US 8.5

Brand

Burton

Burton perustettiin Amerikan Vermontissa vuonna 1977. Perustajana toimi todellinen lajilegenda Jake Burton. Jake omisti koko elämänsä lumilautailulle. Hän oli yksi lumilautailun uranuurtajia joka antoi lajille paljon ja nautti suuren suurta kunnioitusta lumilautailjoiden parissa. Jake menehtyi vuonna 2019. Hän kasvatti Burtonista maailman suurimman lumilautabrändin ja oli mukana viemässä lumilautailun ilosanomaa maailman joka kolkkaan. Burton on maailman tunnetuin lumilauta brändi. Yritys valmistaa lumilautoja, siteitä, kenkiä, vaatteita ja varusteita lumilautailuun. Lautamallisto on ällistyttävän laaja ja sieltä löytyy takuulla oikea lauta jokaiselle laskijalle. Kaikki on huomioitu, mallistosta löytyy lautoja lapsille, junioreille, naisille, miehille, vapaalaskuun, parkkiin ja rinteeseen. Myös split lautoja löytyy mallistosta. Burtonin tuotekehitys on kovaa tasoa. Joka vuosi merkiltä tulee uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka vievät lumilautailua eteenpäin. Uusimpana innovaationa voidaan mainita uus-vanha keksintö step-on siteet. Näissä lautasiteissä ei ole perinteisiä remmejä ollenkaan vaan laskija pelkästää astuu kengillä siteen päälle. Kenkä lukittuu siteeseen vaivattomasti eikä laskijan tarvitse kyykkiä kiinnittämään siteen remmejä. Kenkä voidaan irroittaa vaivattomasti siteen sivussa olevasta lukosta. Yritksen intohimo lumilautailua kohtaan on nähtävillä joka päiväisessä tekemisessä. Merkin laudat näkyvät usein palkintopallilla suurissa kisoissa. Ei ole sattumaa, että maailmanhuiput haluavat lasketa Burtonin laudoilla. Ikoninen logo tunnetaan kaikkialla. Burton on vahvasti mukana kestävässä kehityksessä. He tuntevat olevansa myös vastuussa siitä, että tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan lumisista vuoristomaisemista sekä lumilautailun ilosta.