Bootdoc Heat Socks XLP 1P Classic Akkusukat

BootDoc ainutlaatuiset Bluetooth ohjattavat surround kompressiolämpösukat kahdella integroidulla lämpöelementillä tarjoavat täydellisen mukavuuden, istuvuuden ja lämmönjaon. Classic mallissa on yksi lämpöelementti päkiän alla mikä antaa mukavasti lämpöä laajalle alueelle. Kolmen pinnin pikakiinnitykset mahdollistavat akkujen kiinnittämisen sukkiin hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1385 Osastot: ,

Kuvaus

BootDoc ainutlaatuiset Bluetooth ohjattavat surround kompressiolämpösukat kahdella integroidulla lämpöelementillä tarjoavat täydellisen mukavuuden, istuvuuden ja lämmönjaon. Classic mallissa on yksi lämpöelementti päkiän alla mikä antaa mukavasti lämpöä laajalle alueelle. Kolmen pinnin pikakiinnitykset mahdollistavat akkujen kiinnittämisen sukkiin hyvin nopeasti ja vaivattomasti. Sukkien yläosasissa on kaksi kerrosta kangasta, joiden välissä akut ovat kiinnitettynä liittimiin. Tämän ansiosta akut pysyvät paremmin paikoillaan ja ovat paremmin säältä ja kolhuilta suojattuna johtaen pidempään akunkestoon ja elinikään.

Akuista pystyy säätämään lämpöä 4:lle eri tasolle painamalla yhtä nappia. Akuista löytyy myös Power Boost (4 lämpöasetus) ominaisuus, mikä tarjoaa lisälämpöä lyhyeksi ajaksi (noin. 3min) ja palaa sitten takaisin 3 lämpöasetukselle. Akkujen tehosyöttö pysyy muuttumattomana jännityksen loppumiseen asti. Akunkesto (1) asetuksella noin 9 h ja täydellä teholla noin 3h. Akkujen (2) asetuksella saavutetaan jo noin 45°C lämmön.

Lämpöelementit sijaitsevat sukan uloimmassa kerroksessa, varpaiden/päkiöiden alueella sekä varpaiden yläpuolella. Kahden tehokkaan lämpöelementin ansiosta ei tarvitse enään pelätä jalkojen paleltumista, hyvin kylmissäkään olosuhteissa!

Varvas- sekä kantapääalueet ovat lisävahvistetut, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän.

Ominaisuudet
  • Neljä eri lämpötasoa
  • Akunkesto jopa 10h
  • Yksi lämpöelementtiä
  • 74% nylon, 20% Lycra/Spandex, 6% Merino
  • Power Fit Index (PFI): Soft – 50 (Medium kompressio)
  • Suorituskykyiset 2200 mAh Lithium-Ion akut parhaalla teho/koko suhteella
  • Pestäviä pesukoneessa jopa 30°C lämpötilassa
  • Pakkaus sisältää: Lämpösukat, 2x tehokasta lithium-ion akkua ja laturin

Lisätiedot

Malli

L (42-44, M (39-41, S (35-38, XL (45-48

Brand

Bootdoc

Bootdoc valmistaa erittäin laadukkaita tuotteita, mitkä parantavat laskettelijan suorituskykyä ja mukavuutta. Tuotevalikoimasta löytyy niin kompressiosukkia, akkusukkia, muotopohjallisia kuin laskettelumonojen sisäkenkiä. Moni Bootdocin tuotteista ovat täysin räätälöitävissä asiakkaan jalkojen ja tarpeiden mukaan.  Bootdocin muotopohjallisia on saatavilla lähes lajiin kuin lajiin. Lasketteluun löytyy useampia malleja. Lisäksi kustomoituja muotopohjallisia löytyy juoksuun, salibandyyn, luistimiin, pyöräilykenkiin, golfiin jne. Mallisto on äärimmäisen laaja ja myymälässämme teemme juuri sinulle yksilölliset muotopohjalliset lähes lajiin kuin lajiin. Bootdoc Hotronic akkusukat on jokaisen laskettelijan paras kaveri. Suksissa on vastukset sekä akut joiden avulla pidät jalkasi lämpiminä pitkienkin laskupäivien ajan. Uusimmissa malleissa on bluetooth yhteys ja voit säätää sukkien lämpötilaa omasta kännykästäsi. Akkusukkia on saatavilla myös lapsille. Bootdoc komperssio sukat ovat osa brändin identiteettiä. sukkia löytyy eri kompressio asteilla. 90PFi sisältää eniten kompressiota ja 30PFi vähiten. Mallistosta löytyy myös ylelliset cashmere sukat jotka soveltuu esimerkiksi lasketteluun. Mallisto kattaa hyvän valikoiman kompressiosukkia myös kesälajeihin. Myymälässä käytössämme on Bootdocin 3D jalkaskanneri. Laitteistolla pääsemme mittaamaan jalat erittäin tarkasti oikean monon löytämistä varten. Bootdoc muotopohjalliset tehdään myös täysin kustomoituna asiakkaan jalkojen mukaan käyttäen vakuumi muottia. Yritys valmistaa myös työkaluja monojen muokkaukseen. Näiden työkalujen avulla laskettelumonoja pystytään muokkaamaan yksilöllisesti. Myymälässä meillä on käytössä nämä kyseiset työkalut ja koulutettu henkilökuntamme pystyy auttamaan sinua mikäli sinulla on ongelmia monojen istuvuuden kanssa. Koko yrityksen filosofia on valmistaa ja suunnitella yksilöllisiä ratkaisuja jotka auttavat aktiivista urheilijaa omassa lajissaan. Sukat ja kustomoidut muotopohjalliset takaavat mukavuuden ja suorituskyvyn urheillessa. Innovatiiviset analyysilaitteet ja erikoistyökalut mahdollistavat jälleenmyyjille oikeat työkalut esimerkiksi laskettelumonojen muokkaukseen. Bootdocin tuotteita käyttävät monet huippu-urheilijat. esimerkiksi muotopohjalliset löytyvät monien maailmancup tason laskettelijoiden monoista.