Ale!

Bollé Blanca Black Matte Phantom Green Emerald

169,00  118,30 

Bollé Blanca laskettelulasit ovat tyylikkäät, mukavat ja loistavalla fotokromaattisella linssillä varustetut laskettelulasit. Phantom Emerald Green linssi tummuu ja vaalenee uv-valon määrän mukaan mukautuen olosuhteisiin.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1968 Osasto:

Kuvaus

Bollé Blanca laskettelulasit ovat tyylikkäät, mukavat ja loistavalla fotokromaattisella linssillä varustetut laskettelulasit.

Phantom Emerald Green linssi tummuu ja vaalenee uv-valon määrän mukaan mukautuen olosuhteisiin. Linssi toimii aurinkoisesta päivästä aina harmaaseen Etelä-Suomen sinkkikeliin. Amber pohjaväri tuo kontrastia harmaalle päivälle, minkä avulla erotat rinteen muodot paremmin. Phantom linssi saavuttaa 70 % optimaalisesta tummuudestaan jo 20 sekunnissa.

NXT®-linssi on optiikaltaan perinteistä polykarbonaatti-linssiä tarkempi. Trivex-materiaali on iskunkestävä ja sietokykyinen kemikaaleille.

Kehyksissä on 2-kerroksinen pehmuste ja lasit istuvat mukavasti naamalle. Lasit on suunniteltu istumaan useimpien kypärämallien kanssa ja silikonisträppi pitää lasit tukevasti kypärässä kiinni kovemmassakin menossa.

Ominaisuudet
  • Linssi: Phantom Green Emerald
  • Koko M/L

Brand

Bollé

Bollé on perinteikäs laskettelu- ja aurinkolaisen valmistaja. Suorituskyky ja tyyli loistaa Bollén laskettelulaseissa ja -kypärissä. Laseja sekä linssejä löytyy jokaiseen keliin ja tilanteeseen. Lasien tarkoitus on suojata silmiä sekä parantaa näkemistä kaikissa olosuhteissa. Bollén eri linssit soveltuvat niin Suomen hämärään kaamosaikaan, lumi- ja räntäsateeseen sekä aurinkoisiin kevätlaskuihin.  Phantom teknologia, mitä Bollé käyttää monissa laskettelulaseissaan, korostaa kontrasteja huimasti, takaa erittäin tarkan optiikan ja mahdollistaa linssien tummumisen sään mukaan. Phantom teknologian myötä on mahdollista pärjätä yhdellä linssillä, vaikka sää vaihtuisi laskupäivän aikana. Phanton linssi reagoi uv-valoon ja se tummuu ja vaalenee kelin mukaan. Tämä on ollut mullistava keksintö ja pelastus monella laskijalle. Enää ei tarvitse kantaa vaihtolinssejä mukana rinteessä ja vaihdella niitä kelin mukaan.