Blizzard Sheeva 9 2023

Blizzard Sheeva 9 on loistava all-mountain suksipari rinnepainotteiselle naislaskettelijalle, joka haluaa rinnehenkisen suksen millä ei kuitenkaan ole pulassa iltapäivän tai kevään röykyissä/sohjossa. Voit viettää suksella pitkän päivän kruisailessa vauhdikkaita leikkaavia käännöksiä hyvin hoidetussa rinteessä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1468 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Blizzard Sheeva 9 on loistava all-mountain suksipari rinnepainotteiselle naislaskettelijalle, joka haluaa rinnehenkisen suksen millä ei kuitenkaan ole pulassa iltapäivän tai kevään röykyissä/sohjossa. Voit viettää suksella pitkän päivän kruisailessa vauhdikkaita leikkaavia käännöksiä hyvin hoidetussa rinteessä. Seuraavana päivänä voit hypätä rinteiltä pois ja käydä laskemassa hissioffaria tai mennä kikkailemaan metsäreiteille.

Suksen sisältä löytyy naisille suunniteltu rakenne, mikä kätkee sisälleen poppeli-, pyökki- ja keisaripuuytimen höystettynä titanal- ja hiilikuitulaminaatilla. Rakenne mahdollistaa varsin vakaan ja tarkan suksituntuman. Kanttipito on myös varsin hyvä (ei pelkää jäätä).

Nopean 14 metrin kääntösäteen myötä voit halutessasi käskyttää suksea runsaasti ja viedä lantion hipomaan lumen pintaa käännöksissä.

Ominaisuudet
  • Paino: 1790g /164cm
  • W.S.D. Women Specific Design
  • Rocker-camber-rocker profiili
  • Carbon Flipcore Technology
  • Titanal D.R.T.

Lisätiedot

Malli

157cm, 164cm, 172cm

Brand

Blizzard