Blizzard Phoenix 7.7 2023

Blizzard Phoenix 7.7 ovat naisten aavistuksen leveämmät rinnesukset, mitkä ovat suunniteltu toimimaan niin keskitasoiselle kuin aktiiviharrastajalle. Composite Sidewall rakenne takaa hyvän kanttipidon ja suksituntuman. Siteiden kiinnityskohtaa on kyseisessä mallissa siirretty aavistuksen eteenpäin, mikä soveltuu naisten anatomiaan paremmin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): TP1299 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Blizzard Phoenix 7.7 ovat naisten aavistuksen leveämmät rinnesukset, mitkä ovat suunniteltu toimimaan niin keskitasoiselle kuin aktiiviharrastajalle. Composite Sidewall rakenne takaa hyvän kanttipidon ja suksituntuman. Siteiden kiinnityskohtaa on kyseisessä mallissa siirretty aavistuksen eteenpäin, mikä soveltuu naisten anatomiaan paremmin. 6mm rokkerprofiili tekee suksesta eloisan oloisen ja suksen vieminen kantilta kantille onnistuu kuin ajatus.

Loistava rinnesuksi-pari mikä suorastaan kehottaa käyttäjäänsä hiomaan leikkaavat käännökset seuraavalle tasolle. Aavistuksen leveämpi keskileveys parantaa suksen suorituskykyä- ja ominaisuuksia vaihtelevissa keleissä.

Ominaisuudet
  • Sisältää siteet: TLT 10 (DIN: 3-10)
  • Rocker-Camber-Rocker Profiili
  • Composite Sidewall rakenne

Lisätiedot

Malli

146cm, 153cm, 160cm

Brand

Blizzard