Black Diamond Whippet

105,00 

Black Diamond Whippet on suunniteltu jyrkkien kurujen laskijoille. Sauvan kahvassa on irroitettava lumipiikki joka toimii hakkuna. Tämän ansiosta saat takamaastojen teknisissä paikoissa hyvän pidon lumeen vaikkapa ylöspäin kiivetessä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_415432 Osasto:

Kuvaus

Black Diamond Whippet on suunniteltu jyrkkien kurujen laskijoille. Sauvan kahvassa on irroitettava lumipiikki joka toimii hakkuna. Tämän ansiosta saat takamaastojen teknisissä paikoissa hyvän pidon lumeen vaikkapa ylöspäin kiivetessä. Tämä 3-osainen teleskooppi sauva on erinomainen apu myös lumilautailijoille, jotka tykkäävät kiivetä jyrkkiä kuruja.

  • HUOM sauva myydään yksittäiskappaleina (ei pareittain)
  • 64-140cm säätövara

Brand

Black Diamond

Black Diamondin historia menee niinkin pitkälle kuin 1950- luvun loppupuolelle milloin Yvon Chouinard aloitti valmistamaan itsetehtyjä kiiloja kalliokiipeilyyn Yosemitessä, Californiassa. Muutamien mutkien kautta Black Diamond perustettiin vuonna 1989. Brändin tuotekehitystä on aina ohjannut intohimo lajeja kohtaan. Tästä syystä yritys on innovoinut ja kehittänyt markkinoiden parhaita tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Laskuhommissa Black Diamond eli BD tarjoaa lähes koko setin laskijalle kuin laskijalle: sukset, sauvat, vaatteet, nousukarvat, lumiturvallisuusvälineet ja reput, näin esimerkkinä. Koska BDn työntekijät harrastavat itse lajeja mitä kehittävät niin tuotteiden suorituskyky, toiminnallisuus ja materiaalit ovat alan parhaita. Yksi tuoreimpia innovaatioita on Jetforce lumivyöryreppu, joka on täysin sähkötoiminen. Repussa ei ole minkään näköisä täytettäviä kaasupulloja vaan koko tekniikka toimii täysin sähköllä. Yhdellä latauksella voit laukaista repun jopa neljä kertaan. Kaikki repun ohjelmistopäivitykset onnistuu siihen tarkoitetulla app:lla omasta kännykästä.