Black Diamond Traverse WR 2

99,00 

Black Diamond Traverse WR 2 on erittäin monipuolinen kaksiosainen alumiini teleskooppisauva joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä takamaastossa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_272788 Osasto:

Kuvaus

Black Diamond Traverse WR 2 on erittäin monipuolinen kaksiosainen alumiini teleskooppisauva joka on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä takamaastossa.
Sauvan grippeihin saa kiinnitettyä Black Diamondin Whippet:it jotka edistävät turvallisuutta kiivettäessä jyrkkää maastoa.

  • Pituus: 100-140cm
  • Taitettu pituus: 98cm
  • Paino (1 sauva): 297g

Brand

Black Diamond

Black Diamondin historia menee niinkin pitkälle kuin 1950- luvun loppupuolelle milloin Yvon Chouinard aloitti valmistamaan itsetehtyjä kiiloja kalliokiipeilyyn Yosemitessä, Californiassa. Muutamien mutkien kautta Black Diamond perustettiin vuonna 1989. Brändin tuotekehitystä on aina ohjannut intohimo lajeja kohtaan. Tästä syystä yritys on innovoinut ja kehittänyt markkinoiden parhaita tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Laskuhommissa Black Diamond eli BD tarjoaa lähes koko setin laskijalle kuin laskijalle: sukset, sauvat, vaatteet, nousukarvat, lumiturvallisuusvälineet ja reput, näin esimerkkinä. Koska BDn työntekijät harrastavat itse lajeja mitä kehittävät niin tuotteiden suorituskyky, toiminnallisuus ja materiaalit ovat alan parhaita. Yksi tuoreimpia innovaatioita on Jetforce lumivyöryreppu, joka on täysin sähkötoiminen. Repussa ei ole minkään näköisä täytettäviä kaasupulloja vaan koko tekniikka toimii täysin sähköllä. Yhdellä latauksella voit laukaista repun jopa neljä kertaan. Kaikki repun ohjelmistopäivitykset onnistuu siihen tarkoitetulla app:lla omasta kännykästä.