Black Diamond Snow Saw Pro

99,00 

Black Diamond Snow Saw Pro on monipuolinen työkalu, mikä tuo monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä lumiturvallisuus-settiisi. Linkkuterä tekee työkalusta siron kokoisen ja helppokäyttöisen. Kolmella erikokoisella kiinnitysnupilla varmistetaan työkalun yhteensopivuus lähes jokaiseen Black Diamondin sauvaan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG_322916 Osasto:

Kuvaus

Black Diamond Snow Saw Pro on monipuolinen työkalu, mikä tuo monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä lumiturvallisuus-settiisi. Linkkuterä tekee työkalusta siron kokoisen ja helppokäyttöisen. Kolmella erikokoisella kiinnitysnupilla varmistetaan työkalun yhteensopivuus lähes jokaiseen Black Diamondin sauvaan. Hammastettu 35cm pitkä ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, pitää huolen siitä että lumen leikkaaminen sujuu nopeasti ja mukavasti.

  • Paino: 253g
  • Pituus: 78cm (ulostaitettuna), 41.5cm (sisääntaitettuna)

Brand

Black Diamond

Black Diamondin historia menee niinkin pitkälle kuin 1950- luvun loppupuolelle milloin Yvon Chouinard aloitti valmistamaan itsetehtyjä kiiloja kalliokiipeilyyn Yosemitessä, Californiassa. Muutamien mutkien kautta Black Diamond perustettiin vuonna 1989. Brändin tuotekehitystä on aina ohjannut intohimo lajeja kohtaan. Tästä syystä yritys on innovoinut ja kehittänyt markkinoiden parhaita tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Laskuhommissa Black Diamond eli BD tarjoaa lähes koko setin laskijalle kuin laskijalle: sukset, sauvat, vaatteet, nousukarvat, lumiturvallisuusvälineet ja reput, näin esimerkkinä. Koska BDn työntekijät harrastavat itse lajeja mitä kehittävät niin tuotteiden suorituskyky, toiminnallisuus ja materiaalit ovat alan parhaita. Yksi tuoreimpia innovaatioita on Jetforce lumivyöryreppu, joka on täysin sähkötoiminen. Repussa ei ole minkään näköisä täytettäviä kaasupulloja vaan koko tekniikka toimii täysin sähköllä. Yhdellä latauksella voit laukaista repun jopa neljä kertaan. Kaikki repun ohjelmistopäivitykset onnistuu siihen tarkoitetulla app:lla omasta kännykästä.