Black Diamond Evac 7 Lapio

90,00 

Black Diamondin Evac 7 on kevyt, kätevä ja kestävä lapio. Lapion pituus on säädettävissä teleskooppivarren avulla. Lapiossa on kaksi eri käytettävää asentoa: normaali lapio sekä kuokka lapio.

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_837331 Osasto:

Kuvaus

Black Diamondin Evac 7 on kevyt, kätevä ja kestävä lapio. Lapion pituus on säädettävissä teleskooppivarren avulla. Lapiossa on kaksi eri käytettävää asentoa: normaali lapio sekä kuokka lapio. Äärimmäisen kestävä rakenne sekä tosi kompakti koko tekee tästä lapion jolla pärjää jokaisessa tilanteessa.

  • Paino: 794 g
  • Pituus: 94.0 cm
  • Taitettu pituus: 66.5 cm

Brand

Black Diamond

Black Diamondin historia menee niinkin pitkälle kuin 1950- luvun loppupuolelle milloin Yvon Chouinard aloitti valmistamaan itsetehtyjä kiiloja kalliokiipeilyyn Yosemitessä, Californiassa. Muutamien mutkien kautta Black Diamond perustettiin vuonna 1989. Brändin tuotekehitystä on aina ohjannut intohimo lajeja kohtaan. Tästä syystä yritys on innovoinut ja kehittänyt markkinoiden parhaita tuotteita jo vuosikymmenien ajan.

Laskuhommissa Black Diamond eli BD tarjoaa lähes koko setin laskijalle kuin laskijalle: sukset, sauvat, vaatteet, nousukarvat, lumiturvallisuusvälineet ja reput, näin esimerkkinä. Koska BDn työntekijät harrastavat itse lajeja mitä kehittävät niin tuotteiden suorituskyky, toiminnallisuus ja materiaalit ovat alan parhaita. Yksi tuoreimpia innovaatioita on Jetforce lumivyöryreppu, joka on täysin sähkötoiminen. Repussa ei ole minkään näköisä täytettäviä kaasupulloja vaan koko tekniikka toimii täysin sähköllä. Yhdellä latauksella voit laukaista repun jopa neljä kertaan. Kaikki repun ohjelmistopäivitykset onnistuu siihen tarkoitetulla app:lla omasta kännykästä.