Black Crows Serpo 2023

719,00 

Black Crows Serpo on Ranskalaisen suksivalmistajan uusin lisäys heidän valikoimaan. Vaikka suksi on jämäkän oloinen, se kätkee kuitenkin sisälleen rutkasti luonnetta ja leikkisyyttä. Suksi toimii mukavasti normaalissa laskussa mutta tykkää myös kunnon rökityksestä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_137965 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Black Crows Serpo on Ranskalaisen suksivalmistajan uusin lisäys heidän valikoimaan. Serpo on huikean monipuolinen suksi 93mm keskileveydellä. Kahden Titanal levyn vahvistama kestävä poplar puuydin ja vakaa sivuvalli tekee suksesta hurjan vauhdinkestävän. Vaikka suksi on jämäkän oloinen, se kätkee kuitenkin sisälleen rutkasti luonnetta ja leikkisyyttä. Suksi toimii mukavasti normaalissa laskussa mutta tykkää myös kunnon rökityksestä.

Tässä jälleen yhden suksiparin ihme, jolla pärjää hyvin pitkälti kaikissa olosuhteissa!

  • 93mm keskileveys
  • Jäykkä flexi
  • Medium pitkä leikkaus
  • Titanal & lasikuituvahvikkeet
  • Paino: 1825g/ 180cm

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.

Lisätiedot

Malli

174 cm, 180 cm, 186 cm

Pituus (cm)168174180186
Leveys kärki (mm)129131131132
Leveys keski (mm)93939393
Leveys kanta (mm)113115115115
Kääntösäde (m)20.020.020.020.0