Black Crows Mirus Cor 2023

Black Crows Mirus Cor on lopputulema, kun suksisuunnittelijalle, freestyle legendalle Julien Regnierille annetaan täysin vapaat kädet. Mirus Cor on järjettömän (huom. 13 metrin kääntösäde) nopea ja vikkelä suksi kantilla ja omaa hyvän vauhdinkestävyyden.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_551665 Osastot: , , ,

Kuvaus

Black Crows Mirus Cor on lopputulema, kun suksisuunnittelijalle, freestyle legendalle Julien Regnierille annetaan täysin vapaat kädet. Mirus Cor on järjettömän (huom. 13 metrin kääntösäde) nopea ja vikkelä suksi kantilla ja omaa hyvän vauhdinkestävyyden. Pujottelusuksimainen leikkaus ja käyttäytyminen kantilla on vain yksi Mirus Cor:in makeista ominaisuuksista. Voisi sanoa että Julien on näiden suksien myötä onnistunut yhdistämään kaksi eri “maailmaa”: race ja freestyle.

Pitkä rokkeri kärjessä ja hitusen lyhyempi kannassa, antaa laskijalle mahdollisuuden hypätä täysin leikkaavasta käännöksestä kruisailemaan hissioffareita, jopa feikissä. Mikään ei estä laskijaa käyttämästä Mirus Cor suksia myöskään pikku parkki/hyppy-neppailussa.

Loistava bonus-suksi vapaalaskijalle niille päiville, kun tuoretta lunta ei ole satanut ikuisuuksiin, tai loistaviksi reisientreenaus-suksiksi. Mirus Cor toimii tietenkin hurjan makeesti myös monipuoliselle rinnelaskijalle joka haluaa jotain hieman erikoisempaa.

Ominaisuudet
  • Paino: 1800g /suksi @178cm
  • Leveys: 87mm
  • Laminaatit: Lasikuitu & titanal-levy siteiden kohdalla
  • Progressive Front Rocker & Light Tail Rocker
  • Medium jäykkyys
  • Poplar Wood Core
  • Semi-Cap rakenne
  • Sintered Graphite Base

Lisätiedot

Malli

168cm, 173 cm, 178 cm, 184cm

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.