Black Crows Justis 2021

Black Crows Justis on rökitystä ja vauhtia kestävä allmountainsuksi Ranskalaiselta suksivalmistajalta. Justis sukset tarjoavat laskijalle erinomaista laskutuntumaa. Kaksi kerrosta Titanalia tekee suksista erittäin jämäkät, joten vauhtia ei voi näillä suksilla kertyä liikaa.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_477196 Osastot: , , ,

Kuvaus

Black Crows Justis on rökitystä ja vauhtia kestävä allmountainsuksi Ranskalaiselta suksivalmistajalta. Justis sukset tarjoavat laskijalle erinomaista laskutuntumaa. Kaksi kerrosta Titanalia tekee suksista erittäin jämäkät, joten vauhtia ei voi näillä suksilla kertyä liikaa. 100mm vyötäröleveys sekä reilu kärkirokkeri & lievä kantarokkeri antaa laskijalle mahdollisuuden laskea erittäin monipuolisesti, vaihtelevissakin olosuhteissa.
Tässä leikkisä ja vauhdinkestävä suksi todella monipuoliseen laskuun offarilla ja rinteessä!

– Kärki & kantarokkeri
– Puuydin & 2 kerrosta Titanalia
– Paino: 2150g /suksi (183cm)

Lisätiedot

Malli

183.1 cm

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.