Black Crows Corvus Freebird 2023

829,00  749,00 -10%

30 päivän alin hinta: 749,00 .

Black Crows Corvus Freebird on täydellinen sekoitus leveää offarisuksea ja kevyttä randosuksea. Freebird sarjan sukset ovat tehty menemään vaivattomasti ylämäkeen samalla kun laskuominaisuuksista ei ole tingitty!

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_243276 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Black Crows Corvus Freebird on täydellinen sekoitus leveää offarisuksea ja kevyttä randosuksea. Freebird sarjan sukset ovat tehty menemään vaivattomasti ylämäkeen samalla kun laskuominaisuuksista ei ole tingitty!

109mm leveys, kärki- ja kantarockeri ja perinteinen jalkavuus sekä jämäkkä jäykkyys tekevät corvuksesta vauhdinkestävän ja jämäkän. Tämä suksi kestää kovaakin tykitystä ja sopii silti pidemmillekin randoretkille.

  • Paino: 1875g/ 183cm
  • 109mm keskileveys
  • Front Rocker, Early Rise Tail
  • Medium pitkä kääntösäde
  • Lasikuitu/hiilikuitulaminaatit
  • Titanal Plate suksen keskellä

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.

Lisätiedot

Malli

176 cm, 183 cm, 188 cm

Pituus (cm)176183188
Leveys kärki (mm)139140142
Leveys keski (mm)107107107
Leveys kanta (mm)119119120
Kääntösäde (m)21.021.021.0