Black Crows Camox Birdie 2023

679,00  490,00 -28%

30 päivän alin hinta: 529,00 .

Black Crows Camox Birdie on naisten All mountain/vapaalaskusuksi parhaimmillaan. Suksella on samat monipuoliset ominaisuudet kun Camox suksella mutta flexi on pehmeämpi ja painoa vähemmän.

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksiin

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tuotetunnus (SKU): SG_822862 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Black Crows Camox Birdie on naisten All mountain/vapaalaskusuksi parhaimmillaan. Suksella on samat monipuoliset ominaisuudet kun Camox suksella mutta flexi on pehmeämpi ja painoa vähemmän. 97mm leveys, lievä kärki- ja kantarockeri ja perinteinen jalkavuus sekä riittävän jämäkkä jäykkyys tekevät Camox Birdiestä monipuolisen suksen rinteeseen ja retkelle.

  • Paino: 1725g/ 168cm
  • 97mm keskileveys
  • Double Rocker (rokkeria kärjessä sekä kannassa)

Lisätiedot

Malli

156 cm, 162 cm, 168 cm

Brand

Black Crows

Black Crows on vuonna 2006 perustettu freeski brändi. Ammatilaskijat Bruno Gombagnet sekä Camille Jaccoux perustivat yritysen Ranskan legendaarisessa Chamonix:ssa. He haluasivat valmistaa suksia joista itse pitäisivät ja joilla he itse haluaisivat laskea. He eivät yksikertaisesti olleet löytäneet suksia joilla tykkäsivät laskea ja silloin he päättivät toimia. Suorituskyvyn lisäksi heille oli kuitenkin erittäin tärkeää, että sukset olivat myös esteettisesti kauniin näköisiä. Black crows onkin onnistunut luomaan tunnettavan brändin ja uniikin sekä helposti tunnistettavan ulkonäön suksille. Nimen uudelle suksimerkille keksi Camille. Se juontaa juurensa Ranskan Alpeilla pyöriviin mustiin lintuihin joilla on keltaiset nokat. Kyseiset linnut ovat siinä mielessä erikoisia, että ne voivat lentää yli 4000 metrin korkeudessa. Ranskan Camonix:ssa hiihtäjät ja vuorikiipeilijät voivat bongata näitä lintuja korkeilla vuorilla. Black Crows on kasvanut vuosien saatossa uskottavaksi Freeride brändiksi. He ovat tehneet sen yhdessä laskijoiden kanssa. Yritys on alusta asti panostanut tiimilaskijoihin ja heidän avullaan brändi on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Suomessa Black Crowsin tunnetuin hahmo on vapaalasku legenda Kimmo "Skipe" Oivo. Herra työskentelee edelleen brändin kanssa. Skipen voit bongata hiihtokeskuksissa esittelemässä suksia. Hänen intohimonsa laskemista ja "variksia" kohtaan on edelleen suunnatonta. Myös merkin perustajat Bruno ja Camille viettävät paljon aikaa sukset jalassa. He testaavat suksia paljon ja haluavat kehittää tuotteita vieläkin paremmiksi. Harvalla suksimerkillä omistajat ovat yhtä intohimoisia laskemista kohtaan. Suksimallisto on laajentunut vuosien saatossa. Nykyään variksilta löytyy omat mallit lapsille, naisille ja miehille. Monesta mallista löytyy jopa kolme eri mallia. Birdie sana mallin perässä tarkoittaa, että suksi on suunnattu naisille. Freebird sana mallin perässä taas tarkoitaa, että kyseinen malli on kevennetty versio (perusmallista), joka soveltuu hyvin skinnailuun ja takamaastoihin. Viime aikoina brändi on myös panostanut vahvasti rinnesuksiin.
Pituus (cm)156162168
Leveys kärki (mm)125127128
Leveys keski (mm)979797
Leveys kanta (mm)114115116
Kääntösäde (m)20.020.020.0